PR CUAET
-
Картки вислають поштою. COPR тільки в електронному вигляді, збережіть його. Там мейл інший прийде, розписано, для чого роздруковувати, що з картками та які документи оновлювати.
-
Добрий день, товариство. Чи хто-небудь знає, як перекласти абревіатуру ФОВА з витягу про несудимість?
-
Афігеть. Знов листопад😥
-
Це з групи ждунів April
-
А який сенс? Завжди відповідь одна. Чекайте, все йде по плану. Я ось і ноутс вже не отримую місяць і відповіді від офіцера на портал 1. Це рандом
-
Модератори, Будь Ваша Ласка, приберіть негайно цю назву, бо це програмує на невдачі! Нащо ви так з людьми.. То не просто слова. А якщо не вірете, то надрукуйте собі великими літерами в помешканні на стіні і на всіх документах своїх і милуйтесь, та дивіться як зміниться ваше життя на клуб болю та відчаю)
-
Це чимало. Замовте ноутси офіцера, зрозумієте чи просто на вашу справу забили, чи відправили на поглиблену перевірку
-
Люди чекають екопр, які подали у 2023. Це я про себе кажу. І моя програма тоді була 6 місяців, якщо що. Тож не переймайтеся, вони нікуди не поспішають з нашими заявками.
-
Так і написали, а ви хочете продовжувати програму, вам потрібен піар. Якщо принципово, то буду шукати. Це було півроку тому. А спочатку запитали кучу доків. Надала.
-
Я теж не знаю з цими ноутсами.Чи варто їх замовити,побачити щось пагоне,обнулити мотивацію і жити в стресі не взмозі нічого змінити,або жити без них і надіятися на краще
-
Anyway appreciate everyone’s time and support 🤝
-
Я мабуть знов ноутс замовлю тільки тепер на всю справу. Теж цікаво, чому це стільки часу зайняло. Може настрій зʼявиться до суду сходити😂
-
I will DM you, thank you
-
Не знаю яка в них логіка,можливо якщо дозапит доків то твою папку з доками відкладають і повертаються під кінець терміну.
-
Це так, ви праві. Це для своєї втіхи 🥲
-
Ну це кому як зручніше, мені було корисно дізнатись що півроку мою справу просто не відкривали, а не те що з доками щось не так
-
Але прошу без агресивних вкидів (частина #2) на майбутнє. Дякуємо,
-
запрошення прийде після оплати, але невідомо через який час.
-
Подача 23.03.2024. 12.03.2025 Отримали АОР (2 дорослих та 2 дитини ) запит на оплату біо на головного апліканта, запрошення на біо поки немає Онтаріо
-
Вас почуто TBD Я поновлю як буде спільне рішення Адміністрації
12 Jan 2024, 17:45
457749/466699
3 minutes ago