PR CUAET
-
Я теж не знаю з цими ноутсами.Чи варто їх замовити,побачити щось пагоне,обнулити мотивацію і жити в стресі не взмозі нічого змінити,або жити без них і надіятися на краще
-
Anyway appreciate everyone’s time and support 🤝
-
I will DM you, thank you
-
Не знаю яка в них логіка,можливо якщо дозапит доків то твою папку з доками відкладають і повертаються під кінець терміну.
-
Але прошу без агресивних вкидів (частина #2) на майбутнє. Дякуємо,
-
Подача 23.03.2024. 12.03.2025 Отримали АОР (2 дорослих та 2 дитини ) запит на оплату біо на головного апліканта, запрошення на біо поки немає Онтаріо
-
Вас почуто TBD Я поновлю як буде спільне рішення Адміністрації
-
Саме у мене було так, коли я гадала, що прийде вже фд, бо через 5 днів спливав термін програми, 7 місяців повної гробової тиші, почалося саме цікаве, посипалися запити, відповідала впродовж години. І потім знов тиша, терміни спливли, потім питання, а ви хочете продовжувати програму, вам піар треба. Я відповіла треба. І знов тиша, потім фд, портали і я на гачку екопр. Вже більше двох місяців
-
Чекаємо ) дякую Тільки я виїхала в Україну з осені (з малим, старший постійно в Канаді) і от думаю повертатися на біо чи все ж таки можна в Києві здати, по програмі наче заборони немає… але ж… а вже в вересні повернутися як і планувала…
-
Добрий день, Якщо приїхала по візі Cuaet i є open work permit (закінчуються в кінці цього року), але планую подаватись на PR через Spousal Sponsorship (в чоловіка є громадянство Канади), то як краще - подавати аплікації на все паралельно (і на подовження ворк перміта + візи Cuaet, і на PR через Spousal Sponsorship) чи лише на PR Spousal Sponsorship ?