PR CUAET
-
мінімум 7-8 листів на 1 кейс треба зібрати. Люди мають бути з ПР чи громадянством
-
по всіх. In cases - кількість кейсів, In Persons - кількість Людей які були в цих кейсах
-
Привіт, підскажіть будь ласка, по цій програмі краще взяти якомога більше листів від знайомих і тд? Чи якщо кейс і без листів виглядає сильним, то листи можна і не брати?? Буду вдячна якщо поділитесь досвідом, особливо ті хто вже хоча б на першому апруволі🙏🏻
-
саме так
-
Вітаю. Мої знайомі потрапили у дуже скрутне становище. Їхня донька захворіла на рак. Батьки цієї доньки знайшли клініку у Торонто, де їй могли б допомогти. У сім'ї нульове знання англійської мови, їм дуже потрібен волонтер-перекладач, який міг би зустріти їх в аеропорту, поїхати з ними до клініки, допомогти оформити всі потрібні документи для маленької дівчинки, і щоб надалі їй зробили операцію. У кого є знайомі волонтери в Торонто, або знайомі які могли б знати волонтерів у Торонто? Будь ласка, відпишіться мені в особисті повідомлення. Дякую 🙏
-
Вы когда добавляли документы, что вы выбивали? Я выбрала другие документы, последнее. Там нашей программы нет