PR CUAET
-
Не переживайте , в мене 15 листопада 2023 подача і теж нема eligibility 🫠🫠 я вже не знаю що думати , ніяких додаткових документів їм не потрібно , медицина зарахована 🤷♀️
-
Це просто іти в будь яке відділення post Canada і казати хочу заплатити за паспорт?
-
Підкажіть будь ласка.У вашого чоловіка закінчувався паспорт і він просто прийшов до консульства в живу чергу і йому його продовжили?я правильно зрозумів?
-
Так вы создали заявку на номинацию? Там в письме была ссылка, нужно было указать детальную информацию, приложить документы, оплатить 850кад, тогда статус заявки должен быть сабмит, у вас как будто не закончена она
-
Это не людской фактор, они решили выдавать паспорта, скоро будут выдавать всем без резерва
-
Дякую!
-
тільки їхати до них
-
В декабре получил приглашение по EOI. Тогда же подал заявку на номинацию. Пока жду. Но обратил внимание недавно, что заявка на EOI по прежнему имеет статус Application Created, то есть не Invited. Так и должно быть?
-
Підкажіть будь-ласка, чи обов'язково приїжджати знову до дипломатичної установи, щоб забрати готовий паспорт, чи може вони можуть його надіслати канадською поштою?
-
Підкажіть, будь ласка, о котрій годині викидають слоти?
-
Подскажите пожалуйста, можно ли учиться детям в школе только со статусом Ворк Пермит? Не понимаю нужно ли детям 15 лет продлевать Визитор Рекорд, или достаточно просто получить Ворк Пермит и учится с ним в школе
-
Ніхто не стикався? Не можу зайти на свій аккаунт Декілька днів Ми ше навіть AOR не отримували, бо подавались в липні 2024. Але хотів зайти і перевірити Не заходить Хоча юзернейм і пароль той же використовую що і завжди
-
Дякую
-
У меня тоже так, подалась на AOS, статус у EOI - Application Created. Вроде логично, так как на основании этого EOI была создана заявка на AOS
-
▫️Garden tools – садові інструменти ▫️Shovel – лопата ▫️Rake – граблі ▫️Hoe – мотига ▫️Pruning shears – секатор ▫️Trowel – совок ▫️Watering can – лійка ▫️Garden hose – садовий шланг ▫️Sprinkler – спринклер ▫️Wheelbarrow – тачка ▫️Compost bin – компостна яма ▫️Garden fork – садові вила ▫️Plant pots – горщики для рослин ▫️Garden gloves – садові рукавички ▫️Soil tester – тестер ґрунту ▫️Garden shed – садовий сарай ▫️Plant support – підпора для рослин ▫️Fertilizer – добриво ▫️Mulch – мульча ▫️Greenhouse – теплиця #eloquent_vocabulary
-
Благодарю!
-
А, ну тогда просто не смотрите на неё, я после сознания заявки на номинацию на EOI и не смотрела)
-
Создал, на номинацию, статус Submitted. А вот заявка на EOI, на основе которой было получено приглашение податься на номинацию, осталась со статусом Application Created
-
Тобто в Оттаві треба оплатити заздалегідь і прийти на записаний час уже з оплатою? Чи там отримати спочатку квитанцію на оплату і потім їм знову занести, чи як це відбувається? Пробачте за "тупі" питання, ну не розумію я. Хочу підготуватися до візиту, бо з такими труднощами нарешті зловила той слот.. і намагаюсь зробити все правильно.
-
місять висить так після проходження медогляду
12 Jan 2024, 17:45
457837/471262
5 minutes ago