PR CUAET
-
Update. Замовила доставку готового паспорта з консульства в Едмонтоні до Ванкувера через UPS. Заява і зворотній конверт були доставлені в консульство 26го лютого. 10го березня паспорт доставлено у відділення UPS. Економія часу та грошей на переліт. Дуже зручно.
-
Справа не в заповнити. Підпис має бути засвідчений нотаріально. Але в Україні ніхто не засвідчить підпис на документі, написаному англійською, бо це незаконно. Якщо чесно, я не розумію тут особливостей канадської міграційної служби. Якщо людина не знає англійської, то за нормальним законом вона не має права підписувати документ англійською мовою. І мені незрозуміло, чому переклад нотаріальної довіреності, укладеної зрозумілою для підписника мовою, не може замінити цю декларацію.
-
Добрий день , ситуація така що після отримання номінації від Манітоби подався на федеральний рівень через два місяці і розгляд моєї справи почнеться десь на початку червня а строк номінації спливає в кінці квітня і я нервую з цього приводу що якщо не дай Боже щось не так і повернуть заявку то номінація пропаде , чи може хтось порадити чи варто спробувати продовжити номінацію? Дякую
-
Зверніть увагу, це стосується Оттави.
-
скажите, а то что я хочу удалить старую заявку и создать новую не повлияет на "очередность" при отборе? Типа кто раньше создал заявку не ближе к отбору? Мне нужно обновить данные в старой заявке, вот и приходится ее удалить и новую создать...
-
Доброго дня! Прийшов запит на біометрію, а також на оновлений паспорт дитини, бо строк дії до січня 2026 року. Дали 60 днів. Я вже давно намагаюся взяти слот але безрезультатно, також з лютого стою в черзі очікування в усі консульства Канади. Що робити в даній ситуації? Чи мав хтось подібний досвід і як вирішили цю проблему?
-
У мене таке саме.
-
Ну вітатися будемо коли вони доки приймуть 1 квітня на паспорт )) але обнадійлива інформація
-
Слот з таким резервом дає зловити, так, ми зловили .
-
Подскажите, пожалуйста, возможно ли сейчас получить новый загран паспорт мужчине без военных документов? Или если все же с военными документами, то что конкретно просят предьявить?
-
Отож і я не знаю на всі 100%. Але вважаю що якщо людина хоч щось робить для того щоб показати що колишній чоловік , батько дитини не заперечує і навіть підтримує рішення дитини мігрувати з матір'ю в Канаду , то це вже говорить офіцерові що були прийняти міри вийти на зв'язок з батьком та зробити все щоб мати в порядку це питання
-
Дякую за пораду, але це дуже складно, бо маю другу дитину на грудному годуванні.