PR CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, возможно ли сейчас получить новый загран паспорт мужчине без военных документов? Или если все же с военными документами, то что конкретно просят предьявить?
-
Отож і я не знаю на всі 100%. Але вважаю що якщо людина хоч щось робить для того щоб показати що колишній чоловік , батько дитини не заперечує і навіть підтримує рішення дитини мігрувати з матір'ю в Канаду , то це вже говорить офіцерові що були прийняти міри вийти на зв'язок з батьком та зробити все щоб мати в порядку це питання
-
Дякую за пораду, але це дуже складно, бо маю другу дитину на грудному годуванні.
-
Подача 24 березня 2024 року. АОР и бioметрIя 12 березня 2025 року. 2 людини, Британська Колумбія.
-
Ви можете спробувати але наврядче провінціали вам її продовжать до того як якесь рішення прийде від федералів
-
Не знаю, я не імміграційний офіцер 😊 Але як на мене, якщо людина підписує документ іноземною для себе мовою, вона має надати підтвердження знання цієї мови. Або це з її слів підтверджує нотаріус. Та й підпис має бути нотаріально засвідчений, що це справді вказана людина підписала.
-
Якщо мати цю декларацію заповнену на англійській мові і підписану батьком дитини , але не завірену нотаріально. Та мати завірену нотаріальну заяву від батька на його мові , та перекладену на англійську та завірену афіловітом. Чи не достатньо цього бути ?
-
тобто, без QR кода взагалі нема можливості отримати чи продовжити паспорт?
-
І у моїх батьків подача 9 грудня 2023...і поки нічого після біо не було...
-
Привіт усім. P2 був 13 грудня , сьогодні отримали повідомлення на мейл на кожного члена родини окремо з текстом : Congratulations! Your status as a permanent resident is confirmed. An IRCC case worker will send you a message with further information; the message will come from an email address ending in @cic.gc.ca. To avoid missing our emails, check your junk or spam folder. Your electronic Confirmation of Permanent Resident (eCoPR) is available to download in your IRCC Permanent Residence Portal account. To access your eCoPR, log into your IRCC Permanent Residence Portal account with your current log-in credentials. Це вже довгоочікуваний eCopr? В особистому кабінеті нічого не змінилося 🧐скільки часу потрібно чекати щоб побачити зміни? Дякую! Та бажаю всім по eCopr якнайшвидше! 🙂
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, чи потрібно для продовження паспорту за 2 місяці до його закінчення, витяг з резерву + ?
-
Если прийдет возврат ,не проблема продлить Сейчас за 1-2 дня продлевают еще на 3 месяца номинацию