PR CUAET
-
Добрий день, підкажіть будь ласка хто нещодавно подавався на продовження ворк перміту, через скільки місяців отримали новий ворк перміт? Дякую
-
Це точно стосується загран паспорту? В новинах бачила про українські id-картки, а не про загран
-
Дякую!
-
Щойно відповів консультант. Бажано все ж таки підписати саме цю декларацію з україно- чи російськомовним нотаріусом, або в присутності перекладача. То я таки буду додатково робити ще й з нотаріусом.
-
Або якщо в нотаріуса буде ще перекладач для батька дитини. Що буде вказано що декларацію переклав перекладач для особи Призвіще Ім'я по Батькові, підписав батько Призвіще Ім'я по Батькові, та завірив нотаріус Призвіще ....
-
Сама груднева, так що чекаю з вами🥂
-
звертався з листом на пошту ТЦК, без відповіді...
-
Чекаємо🙈
-
Так, екопр! Вітаю! Зараз вам ще друге повідомлення прийде. Також в порталі, де вантажили фото, в самому низу є е-копр ,який треба завантажити, роздрукувати, підписати і зберігати. В gckey тепер зможете підв'язати аплікацію для відстеження карток. А також в аплікації на ПР в gckey також має з'явитись.
-
Нічого не залишається- тільки чекати 🤷♀️
-
Дякую, а які є можливості отримати QR код,? в резерві плюс недостатньо інформаціїююю
-
Можливо про ці випадки вже треба писати в посольство чи МЗС. Співробітники не знають законів.
-
6 грудня було...так що треба почекати
-
Просто видела уже декабрьские даты получили eligibility
-
еще ноябрь закрывают
-
неможливо
-
Так. Я це також розумію. Була впевнена, якщо система дає зловити слот, то і подача документів за законом правомірна. Але, спроби щось донести і довести були марні. Відповідь була « це не мої проблеми, їдь в Україну вирішуй.»Тільки втрачений час і гроші.
-
Доброго дня, як Ви вирішили це питання? У нас схожа ситуація
-
Доброго дня, підкажіть адресу куди відправляти новий паспорт для вклейки нової візи? Пришло повідомлення про те що можна відправити на вклейку, але я щось не бачу на сайті адреси. Бачу є пошук але там Канади немає 🤷🏼♀️
-
Доброго дня, ніхто нажаль не відповів, тому вже ось на днях їду продовжувати паспорт і потім вже буду робити візітор
12 Jan 2024, 17:45
457902/467035
6 minutes ago