PR CUAET
-
супер! будемо чекати👍
-
Так. На всіх пабліках
-
цікаво, це новина від сьогодні?
-
Супер 🤗. Тож закочуємо рукави та до справи. 😁
-
Я вже перестала чекати що це колись станеться:) Подача: 25.03.2024 АОR + biometrics: 12.03.2025 Ontario, одна людина в аплікації
-
Всім велике дякую! 🫶🏻
-
Може краще подати до закінчення статусу і прикривати лист пояснення, що рапорт буде продовжено і відправлено через веб форм?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/offices/case-processing-centre-ottawa-ontario.html
-
У дитини статус уже от от закінчиться так?
-
Так, змінився щойно прийшло запрошення.
-
returning worker. используйте видео как инструкцию
-
Доброго дня, Шановні земляки! Наша сімʼя накінець отримала AOR (я так зрозумів, що цей номер є вказаний в запрошенні на біометрію, адже нам окремо AOR не приходив). ПИТАННЯ (буду заздалегідь щиро вдячний, хто знає): ! У нашому кабінеті IRCC по «PR»нічого в статусі не змінилося… ЯКИМ ЧИНОМ І КУДИ ДОДАТИ НОВИЙ ПАСПОРТ ДИТИНИ ТА ЇЇ ОНОВЛЕНИЙ VISITOR RECORD ? Ми подалися на PR «Воззʼєднання сімʼї» 4 березня. Спасибі Вам за інфо підтримку!
-
Про загран, они поняли что это не помогает вернуть мужиков, поэтому решили выдавать всем. Просто нужно немного времени.
-
ДЯКУЮ Вам за оперативну підказку!!! Якщо в новому паспорті у малого не стоїть віза, це може бути проблемою?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Я отримав запрошення 4 місяці тому. Але не памʼятаю який статус був до. І статус у мене зараз не invited 🤷♂️
-
Як ви до них додзвонились? просто скидають.
-
Новий паспорт потрібно подати через веб-форму. До ircc акаунту ви можете підвʼязати заявку після того, як у вас зʼявився номер aor. Пошукайте в чаті є інструкція, як підвʼязати.
-
достаточно wp, чтобы быть легально в канаде дети учатся в школе без всего, т.е. им вообще ничего не надо, если у родителя есть wp
-
Доброго дня. Скажу зі свого досвіду. Краще якщо мали вже евалюацію для ПР наприклад в вес то робити апгрейд а не нову заявку. Тоді не треба проходити ще раз апостиль. Вони це бачать і не вимагають. Навіть не треба наново завантажувати дипломи бо ви ті самі робити апгрейт. Так мені відповіли на чаті підтримки.
12 Jan 2024, 17:45
457925/458613
39 minutes ago