PR CUAET
-
Доброго дня, Шановні земляки! Наша сімʼя накінець отримала AOR (я так зрозумів, що цей номер є вказаний в запрошенні на біометрію, адже нам окремо AOR не приходив). ПИТАННЯ (буду заздалегідь щиро вдячний, хто знає): ! У нашому кабінеті IRCC по «PR»нічого в статусі не змінилося… ЯКИМ ЧИНОМ І КУДИ ДОДАТИ НОВИЙ ПАСПОРТ ДИТИНИ ТА ЇЇ ОНОВЛЕНИЙ VISITOR RECORD ? Ми подалися на PR «Воззʼєднання сімʼї» 4 березня. Спасибі Вам за інфо підтримку!
-
ДЯКУЮ Вам за оперативну підказку!!! Якщо в новому паспорті у малого не стоїть віза, це може бути проблемою?
-
Я отримав запрошення 4 місяці тому. Але не памʼятаю який статус був до. І статус у мене зараз не invited 🤷♂️
-
Як ви до них додзвонились? просто скидають.
-
Доброго дня. Скажу зі свого досвіду. Краще якщо мали вже евалюацію для ПР наприклад в вес то робити апгрейд а не нову заявку. Тоді не треба проходити ще раз апостиль. Вони це бачать і не вимагають. Навіть не треба наново завантажувати дипломи бо ви ті самі робити апгрейт. Так мені відповіли на чаті підтримки.
-
Дякую. Я по цій також робила Wes а про Апостиль дуже швидко. Тому боюся що заплутаюся)
-
Підкажіть будь ласка, а коли відбувається «апдейт» в кабінеті?
-
у нас було 6 днів від FD до P1 (в т.ч. субота-неділя). від P1 до P2 - 12 годин. листопад 2024
-
А хто знає, як довго чекати на портал 1, після апдейту в кабінеті? Final design 10 березня
-
Тоді це Супер! Щире MERCI Вам за пораду!!!
-
BC PNP EE May 11, 2024 ЕЕ profile May 27, 2024 BC PNP EE skilled worker Aug 14, 2024 PNP approved Sep 22, 2024 EE application submitted Nov 14, 2024 biom. Request Nov 20, 2024 med & bio approved Dec 12, 2024 portal 1, FD Dec 13, 2024 portal 2 Mar 12, 2025 eCoPR 2 дорослих 1 дитина
-
Скажіть будь ласка, отримала слот для дитини 16 років в Оттаві. Хтось мав такий досвід? Чи можна зареєструвати 16-річну дитину на дані мати, якщо не має ІПН та внутрішнього паспорта? На жаль, без ІПН реєстрація в жодному з банків неможлива. Також можуть вони піти на зустріч та прийняти документи дитини з діючими законними паспортом, але без внутрішнього паспорту та ІПН?
-
Ого! Дякую Вам, я зрозумів.