PR CUAET
-
Спасибі Вам за відповідь! ЦІ ЗМІНИ ВІДБУЛИСЯ ПІСЛЯ ЧОГО САМЕ?
-
Незнаю🤷♀️ я просто заходила кожного дня. І от 10 побачила зміни. Читала що після цього ніби має прийти портал.
-
Ви везуча, мене вже тричі скинули
-
Ще не прийшов, але певно прийде. То я хочу бути готовим
-
Скажіть будь ласка, отримала слот для дитини 16 років в Оттаві. Чи можна зареєструвати 16-річну дитину на дані мати, якщо не має ІПН та внутрішнього паспорта? На жаль, без ІПН реєстрація в жодному з банків неможлива. Також можуть вони піти на зустріч та прийняти документи дитини з діючими законними паспортом, але без внутрішнього паспорту та ІПН? Хтось мав такий досвід?
-
Ukrainian Family Reunification Process (TORONTO) : 12 Nov 2023: Application submitted. 19 Jan 2024: Biometrics completed. 23 Aug 2024: Received eligibility letter qualifying for pre-arrival services. 23 Aug 2024: Requested police certificate from HM-Toronto. 27 Aug 2024: Police certificate provided to the officer. 07 March 2025: Accessed Portal 1 (Response sent on 11 March 2025). Currently, no reply has been received.
-
Вікторія, я вибачаюсь, що знову до Вас з питанням: 1. Чи вірно я Вас зрозумів, що “Заявкою” Ви називаєте відправку копії нового та Visitor Record через веб-форму? 2. Через цю веб-форму, я можу одразу відправити не тільки копію нового паспорта, а також і Visitor Record? Спасибі.
-
Елена Иванова вроде делала, думаю, можно и других найти torontovka.com/business/profile/elena-ivanova-notarius-notary-public-20577/
-
Ви написали, що не бачите ніяких апдейтів в IRCC акаунті, то я вам і порекомендувала підвʼязати свою Звявку (аплікацію на ПР) в IRCC. Там ви будете бачити всі апдейти, вже після здачі біометріі. Чи ви вже підвʼязали? Через веб форму ви можете подавати всі документи і на майбутнє також, так як в IRCC акаунті не передбачено додавання додаткових документів.