PR CUAET
-
Вікторія, я вибачаюсь, що знову до Вас з питанням: 1. Чи вірно я Вас зрозумів, що “Заявкою” Ви називаєте відправку копії нового та Visitor Record через веб-форму? 2. Через цю веб-форму, я можу одразу відправити не тільки копію нового паспорта, а також і Visitor Record? Спасибі.
-
Елена Иванова вроде делала, думаю, можно и других найти torontovka.com/business/profile/elena-ivanova-notarius-notary-public-20577/
-
Ви написали, що не бачите ніяких апдейтів в IRCC акаунті, то я вам і порекомендувала підвʼязати свою Звявку (аплікацію на ПР) в IRCC. Там ви будете бачити всі апдейти, вже після здачі біометріі. Чи ви вже підвʼязали? Через веб форму ви можете подавати всі документи і на майбутнє також, так як в IRCC акаунті не передбачено додавання додаткових документів.
-
якщо вони вказані в T4
-
Тобто, якщо я напишу листа і запитаю чи не можуть вони це зробити для мене, то вони або дадуть згоду або відмовляться але моя заява на ПР буде в процесі і тільки потім я зможу на дружину і доньку подати окремо аплікацію. Нічого поганого не відбудеться якщо я надішлю їм листа з запитом, так?
-
Привіт народ Можливо хтось знає для оформлення закордонного паспорту Треба копії всього закордонного паспорту ? Чи тільки 1 сторінки ? І канадської візи ? І цікавить за внутрішній ? Тільки 1,2 прописка і код ? Чи теж весь паспорт ?
-
Спасибо за информацию. Возможно, раньше делали, а сейчас уже нельзя. Тут лучше напрямую у нотариуса уточнить, может, через другую провинцию можно делать
-
Так, в своєму акаунті на IRCC ніяких оновлень не бачу. Після листа з запрошенням… записалися на біометрію на 25.03.2025 Ні, я поки ще нічого «не підвʼязував» в акаунті. ВАС ЗРОЗУМІВ! Ви добре мене «просвітили» ;) Спасибі Вам за слушну за пораду!!!