PR CUAET
-
Вітаю. Мої знайомі потрапили у дуже скрутне становище. Їхня донька захворіла на рак. Батьки цієї доньки знайшли клініку у Торонто, де їй могли б допомогти. У сім'ї нульове знання англійської мови, їм дуже потрібен волонтер-перекладач, який міг би зустріти їх в аеропорту, поїхати з ними до клініки, допомогти оформити всі потрібні документи для маленької дівчинки, і щоб надалі їй зробили операцію. У кого є знайомі волонтери в Торонто, або знайомі які могли б знати волонтерів у Торонто? Будь ласка, відпишіться мені в особисті повідомлення. Дякую 🙏
-
Вы когда добавляли документы, что вы выбивали? Я выбрала другие документы, последнее. Там нашей программы нет
-
Я ще не додавала. Дякую.
-
Я добавила но нашей программы там нет , я выбрала последнее- другие. Я добавила справку криминальную с консульства
-
Я вам высылала сайт от куда добавить
-
Вы хотели военный билет добавить без запроса
-
Вибачте, це Ви зараз про що саме, бо я не дуже зрозуміла ваше запитання.
-
В самому листі про approved in principle перелічений перелік підстав коли можуть в подальшому відмовити. Дозапроси можуть бути по поданим документам і написано що ви маєте meet all other requirements of the Immigration Act. Там нема жодних фантазій на предмет того що можуть під інакшим кутом подивитися на вашу ситуацію, яка є підставою для h&c. І на практиці такого не було (якщо було - поправьте будь ласка). Навіщо вводити в оману людей я не зовсім розумію
-
an open work permit issued under IRCC’s Ukraine immigration measures (also known as the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel (CUAET)). Якщо перміт по куает виданий значить підходить. Напис то другорядне
-
Якщо позначки немв треба додати пояснення що ворк перміт одержаний по куает. Позначка не є вимогою аос.