PR CUAET
-
попередній паспорт, який підлягає обміну, якщо паспорт оформлюється не вперше (оригінал, копії 1-ої стор. та сторінки з канадською візою) ; внутрішній паспорт або ID-картка (оригінал та копії); canada.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv Сказано тільки це. Буду робити всі сторінки (приготую додатково про всяк випадок). То вже не складно наробити копій. (мені не жалко 😅)
-
Велике Вам ДЯКУЮ! Мені б це знайти було би непросто…
-
Ось посилання http://www.cic.gc.ca/english/my_application/link.asp
-
Це якщо не здаєш його ?
-
Елена добрый день! Может подскажите?.. примут ли документы на новые загранпаспорта детям в укрконсульстве если их визитеры закончились? У нас слот на май, который я ловила 1,5 года..
-
Пошукайте тут по чату, вже кілька разів викладали скріншот з офіційної сторінки в фейсбуці консульства в Едмонтоні щодо надсилання поштою паспортів тим, хто живе у віддалених від консульства провінціях. Там потрібно їм написати і відправити заяву + порожній зворотній конверт фізичною поштою. В Оттаві теж надсилають. Про це тут неодноразово люди писали. Тільки за Торонто не знаю.
-
Фото ж не треба ? Якщо не важко напишіть які доки ви давали для дорослого паспорту Пліз хочу звіритися
-
Зрозумів, ДЯКУЮ Вам за відповідь!
-
Порадьте будь-ласка,отримав лист,що старий WP продовжено на 180 днів. Чи потрібно оновлювати SIN і Medicare зараз чи чекати на новий WP?
-
Добрий день.Запитання,до тих,хто робив WP вже тут,в Канаді,для неповнолітніх дітей.Ось фото тих фото доказів,які в мене запросили в заяві.У вас так само було?Як написати дозвіл від мене для доньки,і докази про статус в Канаді для батьків,я так розумію,що мій WP підійде?Дякую
-
Мы подавали на новые до окончания действующих, ждали чтобы паспорта продлили...Всё ж не просто так
-
Дякую
-
До 18-ти років для дитини слот може ловити будь-хто з батьків. Якщо ви вже отримали слот для дитини, то ви зі свого особистого кабінету на е-консул мали покласти галочку біля пункту "для дитини" і у полі, що з'явилося, вписували її дані. Щодо другого питання. Якщо є в дитини свій власний закордонний паспорт, то внутрішнього необов'язково. Приймають без нього. Багато тут в чаті людей писали про такий досвід. Скористайтеся пошуком.