PR CUAET
-
Доброго дня . Пробачте , за турбування . Будь ласка підскажіть , або може у когось є відео як робити нову візу. Буду вдячна .
-
Всім привіт, можливо є якісь способи запису для оформлення закордонного паспорту немаючи Дії? Чоловік виїхав дуже давно і не можемо зробити доступ в Дію чи є якісь інші варіанти?
-
-
Робота постійна , не сезонна, з прописаною річною ставкою або з гарантованою кількістю годин. Тоді без проблем. А якщо парт тайм там дуже хитко все
-
Не грає ролі, хоч в двох
-
Перманент ви маєете на увазі чи є ПР? Маю фул тайм роботу, ПР не маю
-
Ось, нарешті, і у нас update: Онтаріо, 2 дорослих, 1 дит. - 26.02.2024 - Подача Після звернення 02.03.2025 через веб-форму, присвоїли Тимчасовий номер (07.03.2025); - 12.03.2025 - АОР і запит на біометрію для всіх аплікантів. Зауважила таку деталь, що тимчасовий номер і АОР однакові, за виключенням перших літер, в тимчасовому номері ХЕ....., а в АОР Е.....
-
Не залежить від того, чи одинока чи ні. Якщо фултайм перманент то все має бути добре.
-
Та в якому банку краще відкрити рахунок FHSa?
-
Доброго дня! Запрошую українці до групи, яка була створена мною з метою допомоги українцям для купівлі техніки та меблів за зменшеною ціною. Я особисто працюю на складі, і добавляю доступні юніти в групу. В нас є матраси, меблі та техніка великої категорії(Холодильник, пральні та сушильні машини, духові печі, посудомийні машини і тд). Моя компанія не займається продажами, ця опція доступна лише офісним працівникам та українцям за моєю домовленістю з керівником. Місто Оттава, Гатіно та їх околиці, також є змога доставки. Дякую! Посилання на групу тут: t.me/+eHvnZlOPomE1YzI0
-
Доброго усім дня, маю питання, чи одобрять mortgage для одинокої мами, з доходом в 57к? В який краще банк звернутися?
-
Відкрийте карту моно онлайн. Дуже зручно
-
Звертайтесь з радістю допоможу. [email protected]