PR CUAET
-
Та в якому банку краще відкрити рахунок FHSa?
-
Доброго дня! Запрошую українці до групи, яка була створена мною з метою допомоги українцям для купівлі техніки та меблів за зменшеною ціною. Я особисто працюю на складі, і добавляю доступні юніти в групу. В нас є матраси, меблі та техніка великої категорії(Холодильник, пральні та сушильні машини, духові печі, посудомийні машини і тд). Моя компанія не займається продажами, ця опція доступна лише офісним працівникам та українцям за моєю домовленістю з керівником. Місто Оттава, Гатіно та їх околиці, також є змога доставки. Дякую! Посилання на групу тут: t.me/+eHvnZlOPomE1YzI0
-
Доброго усім дня, маю питання, чи одобрять mortgage для одинокої мами, з доходом в 57к? В який краще банк звернутися?
-
Відкрийте карту моно онлайн. Дуже зручно
-
Звертайтесь з радістю допоможу. [email protected]
-
В імміграційних справах усі документи які не англійською чи французькою мають бути перекладені.
-
Так, до 18 років діти зареєстровані там , де мама. Тому всі свої документи з пропискою давайте. Краще щоб і ви пішли з нею. Без внутр можна
-
Альберта
-
Тобто на будинок навряд чи я зможу претендувати, тільки якусь квартиру?
-
Якщо в Провінції Онтаріо, чи є різниця?
-
Ні-ні, сенс є. Саме з ноутсів ми дізналися,що ми non eligibility оскільки не надали свідоцтво про народження дитини. Увага!!! Ми його відправляли тричі і це відображається в трекері. Завдяки ноутсам дізналися про стан нашої справи. І то,треба було це на місяць чи два раніше робити
-
Привіт. Чи є хто з New Brunswick провінції? Чи хто подавався на endorsement application у 2025? Як довгого чекали/чекаєте на отримання листа від провінції? Може хтось зіткнувся з подачею посвідки про не судимість з Китаю при подачі на сам PR (також у кого була бізнес віза). Чи отримали ви посвідку, чи написали листа з поясненням чому немає сертифікату з Китаю?
-
Єдине що з таким доходом десь на 220к моргіч розраховуйте
-
А коли у вас був Р1?
-
Відкрийте рахунок у моно та зробіть дію
-
доброго дня, питання до тих хто відправляв фізичний лист до IRCC для змін(або через помилку в новому дозволі на роботу) як ви це робили чи можете підсказати всі нюанси?Дякую