PR CUAET
-
Так. Зарахують усюди. Якщо змінилось на WP то і для ПР підтягнеться скоро
-
Тобто у кабінеті де ПР. Може нічого не змінитись ближчим часом?
-
6 січня
-
Так, в мене так було) але в GC key акаунті в мене біометрія підтягнулась теж в день здачі. Але не приходило нічого. А от після подання на ВП прийшло підтвердження біометріі ще раз.
-
Так. Тоді звісно.
-
Я як подавалась то вносила відразу банківський рахунок, але перші виплати прийшли на чек, що Carbon,що GST
-
Доброго дня. Допоможіть будь ласка розібратися. Якщо я встигну подати заяву на продовження мого Work permit до 31 березня 2025 року, то чи потрібно мені вже платити за свою заяву чи вона ще безкоштовна? Дякую. Чи ще дійсні бенефіти?
-
8 січня
-
І нікого не слухайте з приводу писання заяви про втрату. Це може зайняти тижні і купу нервів. Все залежить від віцеконсула який на прийомі. Тому паспорт бажано мати з собою !
-
А Р2?
-
Ось інструкція. Це потрібно робити, коли ви вже увійдете в IRCC акаунт t.me/prcuaet/1783/521650 Ось посилання http://www.cic.gc.ca/english/my_application/link.asp
-
Accomodation and food services сектор тоже остановили в апреле прошлого года и неизвестно когда начнут принимать заявки
-
Походу ні, не підкажете як це зробити?
-
Будь ласка, поділіться питаннями які йдуть в Порталі 1. Або скиньте скрін. Дуже прошу, бо очікую не в Канаді , та ще й адресу в Канаді змінили , але через веб форму , яку ми відправляли, службовці IRCC не провели зміну
-
Вітаю. Чи потрібно підгрузити продовжений WP у вебформу? І якщо так, то на якому етапі? АОР ще немаю.
-
Я писала заяву,що паспорт втрачен, і мені зробили новий, а той в базі анулювали. Не треба нічого чекати і передавати його сюди
-
Торонто не висилає, отримувати тільки особисто. На жалісні листи-прохання зробити виключення відповідають відмовою.
-
Добрий день, підкажіть ,будь ласка, я подалась на виготовлення паспорта 23 грудня, сьогодні 12 березня і документ все ще не прибув до дипломатичної установи, хотіла запитати чи це норма чи він вже мав бути в установі, щоб розуміти. Буду дуже вдячна за відповідь.
-
В якому саме кабінет? Там де ви подавали вже ніколи нічого не зміниться. А ви підвʼязали акаунт до GC key?
-
Анулюють.
12 Jan 2024, 17:45
458113/467291
4 minutes ago