PR CUAET
-
Якщо позначки немв треба додати пояснення що ворк перміт одержаний по куает. Позначка не є вимогою аос.
-
Все нормально! Мне засчитали вышку Инженера в области электроники! Там главное опыт работы чтобы был. В таком случае сделай WES, я им переводы отправлял и WES тоже. И если остались удостоверения, то тоже переведи сертифицированным переводчиком и отправляй туда. Удачи!
-
Я теж побачила тут якусь дивну закономірність-люди ,які зовсім не мають відношення (подавались по іншим програмам відмовлять інших). Хочу звернутися до них - Повірте,люди ,які мають змогу отримати ПР по іншій програмі ніколи не будуть ризикувати і подаватись по цій. Для більшості це є чи не останній шанс і Ви замість промовчати чи підтримати -тільки все в темних красках описуєте(
-
І курси скоріш за все, доя допомоги ні, бо в мене були, а з дитячою все одно не проходило
-
О. За ксиву спасибо!!!В какой провинции подавались?
-
Добрий день. Підкажіть, чи потрібна з ПР віза до штатів?
-
І починати заповнювати форму з останнього місця служби чи зі строкової, тобто початку? Дякую
-
Підкажіть будь ласка, при заповнені форми у цій графі вказувати дату завершення служби?
-
Я б сказала що це рулетка. Бо на мій погляд апрув і ПР отримували дійсно ті, хто не мають на це право і просто оминають економічні програми. Хз чим керується офіцер коли приймає рішення. Я думаю своїм власним переконанням і кількістю квот по цій програмі на рік. І все
-
Я більше чим впевнена ,що більшість тих ,хто тут описав свою історію( для того,щоб почути думку),все ж таки знайдуть того,з ким подадуться. було б цікаво почути від них -це я права і який результат. Бо ні ви,ні я ,так і ніхто з нас тут не може бути на 100 відсотків бути впевнені -пройде чи ні той чи інший кейс.