PR CUAET
-
Так,але буде довге перевіряння у Канаді чи десь Ваш паспорт не вспливе,а воно Вам потрібне?
-
t.me/prcuaet/19036/468602
-
AOS також
-
Це ви по АОС або якійсь альбертівській програмі?
-
Дякую за відповідь. Нок не змінюється, тож по суті не порушуються умови номінації. Але багато страшилок чула на рахунок того, що на федеральному етапі, ні в якому разі не змінювати роботу, бо отримаєш відмову в піарі.
-
Якщо правильно розумію, то ось ці розділи мені потрібні ?
-
Підкажіть будь ласка, от зараз 00:00 по Києву, котрий день намагаюсь зловити слони у Едмонтон. Чи це взагалі реально? Хто коли найближчим часом ловив слони і як?
-
Дякую, але без коду платника податків ми не можемо зареєструватись у банку( через це і Дію підключити не можемо
-
Ні. На сайті чітко написано, що отримувач the Consulate General of Ukraine in Toronto
-
А на какое число реально сейчас ловится слот?
-
Зареєструйтесь онлайн у банку, я зробила собі моно, та там зможете пройти авторизацію на сайті посольства
-
В письме которое вам пришло с запросом паспорта есть ссылка, переходите и ищете страну Канада. И там указаны все параметры конвертов и что надо положить в конверт, также адрес куда отправлять.
-
Дякую 🙏
-
Перша частина ні, але друга - так. Довідки було отримано, візи були різні в КНР за роки проживання. ПР вже давно на руках Без довідки оформленої за стандартами IRCC (а не те що наразі видає КНР на дефолті) може бути пряме завертання апоікаціі на самих перших етапах, коли перевіряють чи надано весь пакет документів.
-
так
-
Альберта не забороняє змінювати роботодавця.
-
То ж дивіться умови своєї провінції. В деяких провінціях не можна навіть роботодавця змінювати, не те що НОК...
-
З Канади ніколи нікого не просять довідки про несудимість. Думаю тут малось на увазі який офіс зробив такий запит
-
Ні. Це PNP Нью брансуіка
-
Оттава сентябрь если не ошибаюсь
12 Jan 2024, 17:45
458195/461239
2 minutes ago