PR CUAET
-
Перша частина ні, але друга - так. Довідки було отримано, візи були різні в КНР за роки проживання. ПР вже давно на руках Без довідки оформленої за стандартами IRCC (а не те що наразі видає КНР на дефолті) може бути пряме завертання апоікаціі на самих перших етапах, коли перевіряють чи надано весь пакет документів.
-
так
-
Альберта не забороняє змінювати роботодавця.
-
То ж дивіться умови своєї провінції. В деяких провінціях не можна навіть роботодавця змінювати, не те що НОК...
-
З Канади ніколи нікого не просять довідки про несудимість. Думаю тут малось на увазі який офіс зробив такий запит
-
Ні. Це PNP Нью брансуіка
-
Оттава сентябрь если не ошибаюсь
-
t.me/prcuaet/19036/500441
-
Вітаю! Чи можете підказати, як подати на продовження WP. Річ у тім, що ця форма чомусь не відкривається
-
Я ловила в ноябре и свободные были на май. И добавляли каждый день на следующую дату месяца
-
Да. Никаких нотариусов - только перевод сертифицированного переводчика и все. И PDF справку из полиции как ее выдала Дия.
-
Тільки переклад, без нотаріуса, так?
-
Спасибо за помощь
-
Привіт, є таке питання...якщо дружина змінила прізвище в Україні то чи можна буде в'їхати в Канаду по наявній візі у паспорті зі старим прізвищем?
-
Из Украины. Через Дия мы получили в PDF и отправили им в ответ на письмо - также сделали его перевод сертифицированным переводчиком и это очевидно подошло им.
-
Доброго дня, допоможіть визначитися. Планую брати авіаквитки до Торонто, щоб забрати виготовлений паспорт. Відповідно до інформації на сайті видача документів щоденно с 13:00 до 14:00. Наскільки це відповідає дійсності? І чи встигають всім надати послуги? Переживаю, чи встигну на зворотній літак.
-
Дякую щиро 🙏🏻
-
Я смотрела календарь, там 3 сент последняя дата. Т.е.завтра на 4 сен получается, правильно поняла?
-
Да именно этот переводчик наиболее гибкий, быстрый, адекватный и цена хорошая самая. Мы анализировали и выбрали его. Не реклама ! :) просто реально говорю свой опыт.
-
я в украине в бюро переводов перевожу. и даже этого достаточно. но когда понадобилось в канаде что-то перевести, именно он сделал быстро, хорошо и по нормальной цене. мега довольна им.
12 Jan 2024, 17:45
458208/472589
10 minutes ago