PR CUAET
-
Отримувала самостійно на себе і чоловіка, через китайця знайомого через довіреність. Також у свій час допомагала багатьом знайомим, до зміни процесу подачі/отримання в КНР. Моя довідка - одна з них - в прикладі в пості, зроблена згідно з вимогами IRCC
-
Написала вам в приват але до вас не доходить не доходить повідомлення. Напишіть мені будь ласка
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна зробити довіреність у Word? Чи треба від руки написати на китайській? Якщо не складно, буду вдячна за контактну інформацію щодо перекладу довіреності з китайської на англ. Куди відправляти на апостіль? Та як довго ви чекали на саму довідку? Вибачте за купу запитань.
-
Підкажіть, будь ласка, чи можна зробити довіреність у Word? Чи треба від руки написати на китайській? Якщо не складно, буду вдячна за контактну інформацію щодо перекладу довіреності з китайської на англ. Куди відправляти на апостіль? Та як довго ви чекали на саму довідку? Вибачте за купу запитань.
-
Вчера сидела целый вечер клацала, слоты видно, а взять не один не могу, сегодня смотрю этот день уже все заняты. 😳
-
Чи можна відправити паспорт на вклейку візи в іншу країну не в Канаду, якщо подавала на візу була в Канаді.
-
Та же история и у меня 🙈
-
Можна звісно надрукувати ієрогліфами Я друкувала, бо знаю які китайці іноді прискіпливі до ієрогліфів своїх. В мій час ще апостиль не питали. Можливо @moorlita може допомогти з рештою питань, бо робила відносно нещодавно
-
Ви маєте Alberta account- 💯 Тож заходите за допомогою логіна і пароля - aaip.labour.alberta.ca/my-applications/
-
5. запутаю - free
-
Останні два місяці - час очікування до 3-5 тижнів. А так зазвичай до 4-6 місяців. Є випадки, що і рік очікують.