PR CUAET
-
@goodkovsky
-
4. Объясню, если запутались-150 $
-
Вчера сидела целый вечер клацала, слоты видно, а взять не один не могу, сегодня смотрю этот день уже все заняты. 😳
-
Чи можна відправити паспорт на вклейку візи в іншу країну не в Канаду, якщо подавала на візу була в Канаді.
-
Та же история и у меня 🙈
-
Можна звісно надрукувати ієрогліфами Я друкувала, бо знаю які китайці іноді прискіпливі до ієрогліфів своїх. В мій час ще апостиль не питали. Можливо @moorlita може допомогти з рештою питань, бо робила відносно нещодавно
-
У меня семейная заявка. Подали 11 ноября, сегодня получили апрув=4мес. Если single -вроде быстрее
-
Припиняємо флуд будь ласка
-
Ви маєте Alberta account- 💯 Тож заходите за допомогою логіна і пароля - aaip.labour.alberta.ca/my-applications/
-
5. запутаю - free
-
Не факт
-
Підкажіть, можна з Едмонтона замовити доставку до Ванкувера виготовлених вже паспортів? Як це зробити? Дуже дякую!
-
Останні два місяці - час очікування до 3-5 тижнів. А так зазвичай до 4-6 місяців. Є випадки, що і рік очікують.
-
Відписала в актуальній гілці. Можливо Ганна допоможе щ рештою питань, бо вони здається робили відносно нещодавно
-
Спасибо за инфо.
-
Не розумію про що ви. Листопад ще чекає, грудень щойно почали видавати. Більше позитиву 🦦
-
Ехать oustide canada
-
Можливо всі дати на вересень вже зайняті, і наступного разу будуть доступні десь на жовтень або листопад. Може бути і таке.
-
В 01 по оттаве должны появится на 4 сентября, да. Но их разберут за 2-4 секунды. Проверено уже :(
-
t.me/prcuaet/55035/510095 t.me/prcuaet/55035/487075
12 Jan 2024, 17:45
458271/458806
less than a minute ago