PR CUAET
-
Відписала в актуальній гілці. Можливо Ганна допоможе щ рештою питань, бо вони здається робили відносно нещодавно
-
Спасибо за инфо.
-
Не розумію про що ви. Листопад ще чекає, грудень щойно почали видавати. Більше позитиву 🦦
-
Ехать oustide canada
-
Можливо всі дати на вересень вже зайняті, і наступного разу будуть доступні десь на жовтень або листопад. Може бути і таке.
-
В 01 по оттаве должны появится на 4 сентября, да. Но их разберут за 2-4 секунды. Проверено уже :(
-
t.me/prcuaet/55035/510095 t.me/prcuaet/55035/487075
-
Есть варианты еще?
-
Спасибо. Есть о чем подумать. Подсказали.
-
Вы ловили в переходной период, это уже неактуально, к сожалению.
-
А де веб форму заповнювати? Що за причину ви вказували? Можна в ПП мені відпишіть.
-
Я , ради интереса, смотрел Турцию сегодня. На май 50 мест, на июнь-сентябрь по 200+мест. В любой день. Приезжай и делай. Доставка есть почтой кажется. Заодно можно и на море позагорать)
-
Люди добрые, подскажите: на федеральном этапе тоже нужен экзамен по англ.? А то чувствую пока до федерального доберусь у моего CELPIP выйдет срок годности!
-
Ми сьогодні приїхали в консульство у 12.30, були 5. Видавати паспорти почали у 12.50. Приблизно 5-7 хвилин на людину. У 13.30 отримали паспорт.
-
Ну как вариант, но есть но...
-
Дуже дякую!
-
На основі чого вона раніше мала страхування? Самостійно ви можете придбати якесь приватне страхування, до провінційного навіть за гроші не можна долучитися, якщо не відповідаєте вимогам
-
Привіт, може хто знає чи можна виїхати з Канади по старому паспорту а заїхати по новому, але візу показати в старому? Закінчується паспорт, а за правилами можу заїхати не пізніше 6 місяців до закінчення паспорту.
-
Здравствуйте . Попробуйте другой браузер или ПК / телефон . Может сработает
-
Підкажіть, а чому саме АОС вибрали? Бо по СЕС начебто швидше повинно бути з вашим ноком.
12 Jan 2024, 17:45
458284/458798
4 minutes ago