PR CUAET
-
Вы ловили в переходной период, это уже неактуально, к сожалению.
-
А де веб форму заповнювати? Що за причину ви вказували? Можна в ПП мені відпишіть.
-
Я , ради интереса, смотрел Турцию сегодня. На май 50 мест, на июнь-сентябрь по 200+мест. В любой день. Приезжай и делай. Доставка есть почтой кажется. Заодно можно и на море позагорать)
-
Люди добрые, подскажите: на федеральном этапе тоже нужен экзамен по англ.? А то чувствую пока до федерального доберусь у моего CELPIP выйдет срок годности!
-
Ми сьогодні приїхали в консульство у 12.30, були 5. Видавати паспорти почали у 12.50. Приблизно 5-7 хвилин на людину. У 13.30 отримали паспорт.
-
Ну как вариант, но есть но...
-
Дуже дякую!
-
На основі чого вона раніше мала страхування? Самостійно ви можете придбати якесь приватне страхування, до провінційного навіть за гроші не можна долучитися, якщо не відповідаєте вимогам
-
Привіт, може хто знає чи можна виїхати з Канади по старому паспорту а заїхати по новому, але візу показати в старому? Закінчується паспорт, а за правилами можу заїхати не пізніше 6 місяців до закінчення паспорту.
-
Здравствуйте . Попробуйте другой браузер или ПК / телефон . Может сработает
-
Підкажіть, а чому саме АОС вибрали? Бо по СЕС начебто швидше повинно бути з вашим ноком.
-
можно
-
Можна відновити охіп, якщо маєте для цього підстави (пр/працевлаштовані в Онтаріо на постійній основі)
-
Не маю відповіді на основі чого, але вона його мала. Можливо, надавалось лише на перший рік перебування в Канаді
-
6 мес это не требование канады. это требование паспорта для шенгена
-
Дякую
-
я нет. мне не надо. другие естесно.
-
Доброго дня.Шукаю нотаріуса для оформлення довіреності на людину ,яка мешкає в Україні. Тобто з перекладом українською та апостилем.Мешкаю в BC ,але Калгарі теж підходить.Дякую за відповідь)
-
Ви так вже робили? Бо якщо не пустять то капець- я з малою дитиною
-
А це точна інформація?
12 Jan 2024, 17:45
458293/458798
4 minutes ago