PR CUAET
-
Доброго вечора!допоможіть розібратися!прийшло запрошення на біометрію!скажіть це хтось один записується,я заблукала апойтмент ,там вказала що 2 особи,але на моє ім'я апойтмент!я правильно зробила,чи чоловік повинен окремо теж апойтмент брати?
-
Могут выписывать формы (точнее RRSP contribution receipt) аж до 15 марта, а прийти они могут и чуть попозже. Не торопитесь. Указывать нужно все RRSP вклады за март-декабрь 2024 + 60 дней в 2025, а "клеймить" для уменьшения налогооблагаемого дохода можно не всё. Остаток перейдет на следующей налоговый год.
-
Привіт.Подалися на продовження вору перміту і вже підтвердили і написали чекайте паперовий документ.Вже пройшло 8 тижнів і немає нічого в кого таке було що робили?
-
23 січня відправила лист, 7 березня отримали довідки, собі і чоловіку
-
Скажіть будьласка якщо старий вп ще дійсний до 26 року і є вже новий до 28 мені потрібно вже міняти сін номер і повідомляти працедавця? Чи можу сін номер зробити пізніше? Адже знаю вроді що старий ще дійсний
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, ви знайшли відповідь як має виглядати Consent letter? Чи який letter ви додали, і чи підійшов він? Дякую
-
В закріплених повідомленнях є зразок заяви. Треба надіслати заяву і передплачений конверт в консульство
-
В мене було таке , мабуть у Вас не правильний адрес
-
Доброго времени суток, подскажите пожалуйста. Сколько валидна медкомиссия? И при подаче на продление ВП нужно искать эту справку и прикреплять или она есть в системе и нужно просто указать что у тебя мед. комиссия пройдена?