Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Ну не всі) хтось на авось подає, і все ок. А є ті, хто з окупації і отримали відмову
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Це рулетка. Я ж говорю,що коли люди вибирають цю програму ,вони дуже багато вивчають,збирають купу документів і консультуются(навіть коли вирішують подаватися самі).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Я б сказала що це рулетка. Бо на мій погляд апрув і ПР отримували дійсно ті, хто не мають на це право і просто оминають економічні програми. Хз чим керується офіцер коли приймає рішення. Я думаю своїм власним переконанням і кількістю квот по цій програмі на рік. І все
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Я більше чим впевнена ,що більшість тих ,хто тут описав свою історію( для того,щоб почути думку),все ж таки знайдуть того,з ким подадуться. було б цікаво почути від них -це я права і який результат. Бо ні ви,ні я ,так і ніхто з нас тут не може бути на 100 відсотків бути впевнені -пройде чи ні той чи інший кейс.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Для многих гуманитарная программа - это способ получить пр в обход стандартных программ иммиграции. Лично знаю таких людей. Просто не хотели они учить язык до нужного уровня и ждать пока смогут выполнить требования стандартной программы. Также они могли поменять провинцию и пройти по более легкой программе другой провинции. Но выбор пал на гуманитарную. Это проще. Пр они еще не получил, но заявка в процессе рассмотрения. Думаю, благодаря таким кейсам лавочка может прикрыться для тех, у кого на самом деле гуманитарка - единственный шанс.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Але я дійсно не бачу такого ризику як відмова після першого апруву, як тут писали вище. Все чітко визначено в самому листі - на яких підставах аплікант може отримати відмову.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Ок. Спасибо. Просто сразу надо было бакалавра через WES прогнать и выслать. Потому что диплом специалиста больше напоминает диплом философа экономиста)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Почитайте, будь-ласка, групу і Ви побачите скільки запитів на гуманірну програму без особливих на те причин. Ніхто нікого не відговорює, ця група створена для того щоб ділитися досвідом. Тут є консультанти, які на деякі запити відповідають - ні, не підходите під цю програму, але на них виливають кучу хейту за це. А є ті, хто обіцяють що тільки гуманітарна програма єдиний вихід, тим самим ошукуючи людей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Якщо по іншим програмам все чітко, ясно, зрозуміло, є дорожна карта дій, перелік документів і вимоги до них, строки і тд, то по гуманітарній це як мильна бульбашка оскільки ніфіга не понятно. Тобто абсолютно фортуна, рівень якої залежить від ваших обставин і підготовки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Я Про таких ще не чула(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Еміграційна політика в Канаді -непередбачене явище) Я ось запитувала у Остапа скільки зараз розглядають заяву на Візу (новий паспорт) і Ворк перміт? відповідь -2-4 місяці. Мені багато людей написали ,що не можна подаватись на візу до отримання ВП. Мій результат: подала на ВП -9 січня 2024; Подала на Візу -11 січня 2024; Отримання запит на паспорт-18 січня 2023; Отримання одобрення ВП-20 січня 2024. Скільки живу ,стільки і дивуюсь)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ирина
    wrote on last edited by
    Якщо б був ПР у штатах, то у Канаду тільки eTA треба 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Тут вже писали випадок відмови, аргументуючи там що це молода сім'я, може вивчити мову і податися по економічній програмі. Так от у мене питання - як Ви вважаєте чи доцільно їм була запропонована програма для подачі? Я нічого не маю проти цієї програми, я маю проти тих, хто навмисне вводить в оману людей, надаючи неправдиву інформацію і обманюючи співвітчизників. А ще почитайте відгуки про курс подачі на гуманірну, яку наші співвітчизники рекламують у інстаграм ще й вихваляються як цей курс розлітається.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Наверно я слишкам наивная .. и в моем окружении нет таких «халявщиков»… потому что это Реально бред ! имея возможность подать по другим программам,где все четко и очевидно ,рисковать и идти по этой (
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    І консультант не дасть. Тут гарантій бути не може
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олена
    wrote on last edited by
    Я впевнена що лавочка прикриється. Це природньо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    Може ви це напишите імміграційному адвокату, що дав ці цифри? Я ж відразу посилання спочатку дала, чи ви поверхам читаєте?. А ви де ці цифри взяли? Посилання є?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tetiana
    wrote on last edited by
    Тому я і рекомендую почитати групу, Ви будете "приємно" здивовані
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ya
    wrote on last edited by
    Можливо я пізніше додалася.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5719890193T Offline
    t5719890193T Offline
    Alisa
    wrote on last edited by
    Кейсов из альберты и манитобы на гуманитарку будет в разы меньше, чем из бс и Онтарио. Потому что люди здраво оценивали свои шансы и сразу ехали туда, где они спокойно получат пр и без гуманитарки.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags