PR CUAET
-
Для многих гуманитарная программа - это способ получить пр в обход стандартных программ иммиграции. Лично знаю таких людей. Просто не хотели они учить язык до нужного уровня и ждать пока смогут выполнить требования стандартной программы. Также они могли поменять провинцию и пройти по более легкой программе другой провинции. Но выбор пал на гуманитарную. Это проще. Пр они еще не получил, но заявка в процессе рассмотрения. Думаю, благодаря таким кейсам лавочка может прикрыться для тех, у кого на самом деле гуманитарка - единственный шанс.
-
Ок. Спасибо. Просто сразу надо было бакалавра через WES прогнать и выслать. Потому что диплом специалиста больше напоминает диплом философа экономиста)
-
Почитайте, будь-ласка, групу і Ви побачите скільки запитів на гуманірну програму без особливих на те причин. Ніхто нікого не відговорює, ця група створена для того щоб ділитися досвідом. Тут є консультанти, які на деякі запити відповідають - ні, не підходите під цю програму, але на них виливають кучу хейту за це. А є ті, хто обіцяють що тільки гуманітарна програма єдиний вихід, тим самим ошукуючи людей.
-
Якщо по іншим програмам все чітко, ясно, зрозуміло, є дорожна карта дій, перелік документів і вимоги до них, строки і тд, то по гуманітарній це як мильна бульбашка оскільки ніфіга не понятно. Тобто абсолютно фортуна, рівень якої залежить від ваших обставин і підготовки.
-
Еміграційна політика в Канаді -непередбачене явище) Я ось запитувала у Остапа скільки зараз розглядають заяву на Візу (новий паспорт) і Ворк перміт? відповідь -2-4 місяці. Мені багато людей написали ,що не можна подаватись на візу до отримання ВП. Мій результат: подала на ВП -9 січня 2024; Подала на Візу -11 січня 2024; Отримання запит на паспорт-18 січня 2023; Отримання одобрення ВП-20 січня 2024. Скільки живу ,стільки і дивуюсь)
-
Тут вже писали випадок відмови, аргументуючи там що це молода сім'я, може вивчити мову і податися по економічній програмі. Так от у мене питання - як Ви вважаєте чи доцільно їм була запропонована програма для подачі? Я нічого не маю проти цієї програми, я маю проти тих, хто навмисне вводить в оману людей, надаючи неправдиву інформацію і обманюючи співвітчизників. А ще почитайте відгуки про курс подачі на гуманірну, яку наші співвітчизники рекламують у інстаграм ще й вихваляються як цей курс розлітається.
-
Поверьте, таких «рисковых» больше, чем тех, у кого на самом деле больше нет других вариантов. Знаю тоже семью, живут в Торонто, подаются по гуманитарке, поскольку не проходят по ЕЕ и по оинп. Работа-супер, английский-супер. Но переехать в другую провинцию ради пр у них желания нет 🤷♀️
-
Ну тут так пишуть -нем шансів на всі історії… Чому нема ? -може і Є.Але це ризик.І буде так,як судилося. Ми ось теж чекаємо пісня першого опрува. Спочатку я дуже хвилювалася і боялася -а якщо буде таки відмова далі -що роботи ? Іншого варіанту нема.. а потім я відпустила ситуацію-буде так ,як буде.