PR CUAET
-
Хто телефонував у ircc, з приводу web form з квитанцією за біо? Як довго дозвонювались? Які дані запитували?
-
Чи у всіх медицина зникає? В мене еліджібіліті 13 серпня, медицина зарахована 6 вересня. І не зникала не куди
-
Скажіть, будь ласка, щось я вже заплутався. Якщо я створив і подав заявку на EOI (Expression of Interest), але мене ще не вибрали в пул, то мені не приходять жодні електронні листи, і я ніяк не можу переглянути свою заявку, я правильно розумію? Тобто я зможу переглянути свою заявку тільки тоді, коли мене запросять?
-
Я дізнавалася у Оттаві,через електронну пошту.Вони відповілі,що відправляють поштою.Потрибно їм надіслати конверт и заяву. Це лист вид ніх: Да, мы можем отправить его по почте. Для этого, вы должны приобрести конверт вида Canada prepaid express envelope количество: один на каждый паспорт Подписать их и вместе с заявлениями (бланк во вложении) прислать нам в другом конверте.
-
Ніхто(
-
У меня на почте стоит переводчик автоматический.Простите ,что не угодила!
-
Вони що російською спілкуються ? Ото новина
-
Можете і переглянути і видалити і нову створити потім На порталі aaip , де створювали EOI, check existing worker EOI.
-
Дякую, зараз сяду напишу листа. Потім відпишусь по результатам