PR CUAET
-
Так Завтра планую
-
месяц
-
я ще не створювала, просто питаю щоб зберегти собі, бо точно загублюсь 😅 заскріню собі, дякую!
-
Подзвоніть у IRCC, у нашого учасника чату була така ситуація: «Шо робити в ситуації коли в GCKey account появилося final decision 5 грудня , 6 грудня подзвонив ircc спитати де портал 1, сказали що вони вислали 5 грудня але я нічого не отримав , добре що подзвонив . Сказали вишлють ще раз»
-
Так. Свідоцтво про зміну прізвища з перекладом. Свідоцтво про шлюб з перекладом. І все що є з перекладом, що це доводить, що вона це вона
-
Да, я знаю что 2 года поэтому и переживаю… потому что год уже прошел а я еще не на федеральном😵💫 А вы не знаете: нужно только заявителю или всем совершеннолетним членам семьи документ об уровне англ.?
-
Я спіймала о 1.00 ночі на Оттаву 2 дні тому , час місцевий нічого не міняла
-
Юля дякую вам, вони отримали
-
Потрібен. Він дійсний 2 роки.
-
Я теж не зрозуміла....це точно з українського консульства відповідь? Може то спам
-
как хотите
-
7 січня подача, 8 січня тільки wp-ext letter, і поки все на тому, чекаю
-
Доброго дня усім! Будь ласочка, нагадайте: як змінити адресу у Application? AOR ще не приходив.
-
В день по одному еліджібіліті. Вчора один. Сьогодні 12.03-1 еліджібіліті. 😢
-
Не думаю, что месяц. У меня месяц прошел от подачи до запроса паспорта на вклейку. А это еще плюс недели две теперь ждать минимум.
-
Підкажіть будь-ласка, чи в Едмонтоні така сама заява , але замість Посольства Консульство? Не відповідають на мій емейл…
-
Click on the button to see the chat rules!
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
/rules
-
Є програми де за депендант додає бали, але це ее. Якщо ви по провінційних PNP non ee, то тільки основний аплікант.
12 Jan 2024, 17:45
458434/474652
2 days ago