PR CUAET
-
Я теж не зрозуміла....це точно з українського консульства відповідь? Може то спам
-
как хотите
-
7 січня подача, 8 січня тільки wp-ext letter, і поки все на тому, чекаю
-
Доброго дня усім! Будь ласочка, нагадайте: як змінити адресу у Application? AOR ще не приходив.
-
В день по одному еліджібіліті. Вчора один. Сьогодні 12.03-1 еліджібіліті. 😢
-
Не думаю, что месяц. У меня месяц прошел от подачи до запроса паспорта на вклейку. А это еще плюс недели две теперь ждать минимум.
-
Підкажіть будь-ласка, чи в Едмонтоні така сама заява , але замість Посольства Консульство? Не відповідають на мій емейл…
-
Click on the button to see the chat rules!
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
/rules
-
Є програми де за депендант додає бали, але це ее. Якщо ви по провінційних PNP non ee, то тільки основний аплікант.
-
Здравствуйте.Вопрос!Мы подаемся на продление ворк пермит для всей семьи.У детей на данный момент статус-визитер.Старший сын учится в школе.Какой статус запросить для него?Такой же(визитер)или стади пермит?Или это только для студентов?
-
Підкажіть, будьласка, як підвязать AOR в IRCC акаунті?
-
добрий вечір хотів запитатися в мене ситуація така що заплатив за біометрію і треба приєднати чек до аплікації але пише що there are no required documents дуже дякую
-
Дякую за інформацію. В сенсі? А де його взяти, тобто які параметри казать у фотосервісі? * і звідкіля би я то дізналась, якби не була у цій групі... 😳
-
А зачем звонить по поводу квитанции в web форме?
-
Скажіть, будь ласка, яким способом ви замовляли довідку про несудимість з Німеччини в цьому році?
-
Дякую за підказки.. буду ловити
-
Я теж не можу дозвонитися о 8 ранку. Хоча раніше виходило. Мабуть по різному буває
-
Я думаю що вони викидають коли хочуть
12 Jan 2024, 17:45
458443/467032
4 minutes ago