PR CUAET
-
В Оттаві, інші не знаю
-
Але то сказали в усній формі, що буде від завтра, але фактично на сайті я бачив це ще тиждень тому
-
Дякую!😉
-
Доброго дня! Таке складне питання: дружина (primary applicant) живе і працює у Канаді, чоловік і діти залишилися у Польщі, чекають PR. На момент подачі Application обидва жили у Польщі, всі мають WP за програмою CUAET. Як тепер дружині вказувати сімейний статус? Separated, бо в них різні адреси? Чи вони залишаються одруженими, а separated працює тільки для тих, хто має статус у Канаді і живе в Канаді?
-
Без аппоінтмент, 30$ треба заплатити
-
У міграційному центрі це безкоштовно? Чи треба брати аппоінтмент до цього нотаріуса?
-
На момент подачі дружина була у Канаді.
-
На момент подачі не присутні були в Канаді? Це порушення правил програми І через це можлива і відмова Якщо вкажете separated то можуть і виключити другого партнера з аплікації бо це перший крок до розлучення тут, але це ще не розлучення. тому вони навіть просять повідомляти коли змінився сімейний статус і separated є у цьому списку. Тому не треба цього вказувати,щоб не ризикувати .просто різні адреси. Це абсолютно нормально.
-
Скільки балів маєте і чи то АОS?
-
Вас вітаю з чудовим результатом! Здавала тест у суботу, але результат ще не прийшов. Я купила беруші в магазині. Персонал не пропонував берюші, я запитала чи можна взяти мої чи вони мені видадуть, сказали, що можна користуватися своїми.
-
Справа ось у чому: всі вони заїхали до різних провінцій. Дружина - до BC з дітьми, чоловік -до Онтаріо. Потім повернулися. Потім дружина поїхала до Канади, подалася, повернулася. Потім, через три місяці, знайшла роботодавця, поїхала вже працювати. Виходить, що до цього вони всі жили у Польщі і мали одну і ту же адресу, а тепер живуть у різних країнах.
-