Мій роботодавець наче не проти подати для заявку на JAL.
Проте виникли такі питання:
1) Яку з/п має вказати роботодавець, якщо у мене комісійна оплата труда?
2) за своєю спеціальністю знайшов три різних NOC:
-Swamper - Oil And Gas (NOC 85111)wage 24/33/40;
-Swamper - Truck Transport swamper - truck transport (NOC 75211)wage 17/23,01/30;
-Swamper - Logging And Forestry (NOC 85120)wage 16.5/23/40.
Опис цих вакансій не зовсім підходить до моїх обовʼязків, проте фірма позиціонує себе більше як сервісна компанія з обслуговування нафтових свердловин. Тому що здебільшого отримує роботу від цих клієнтів.
Проте за описом вакансій swamper в нафтовій сфері йде мова про допомогу в бурінні свердловин, монтаж/демонтаж нафтового обладнання, обслуговування цього обладнання. І середня з/п в них $33, що значно вище за мою. Та і обовʼязки мої значно відрізняються. Зазвичай у моєї фірми замовляють Steaming truck, ми з водієм виїжджаємо на обʼєкт і я мию цистерни з-під нафти для послідуючої їх експертної оцінки на придатність до експлуатації.
Так, дійсно, рід діяльності повʼязаний з обслуговуванням нафтопромислу, але обовʼязки інші і моя з/п менша.
Тому і не знаю як бути, щоб не отримати відмову в JAL. Можливо є якась опція, щоб пояснити SINP різницю в обовʼязках(з/п) посад за одним NOC і як доказ додати paystub інших Swamper на фірмі?
Що порекомендуєте?
#запитання