PR CUAET
-
І кожний рік з 1 січня знову до 30тис? Чи з початку бізнесу і поки збереться?
-
Ну, війна Життя покидало в різні сторони Я не думаю, що хтось буде питати чого жили на різних адресах Треба факти. Якщо подали на розлучення то так, треба повідомити. Якщо вони разом і чекають піар у різних країнах то це не проблема.
-
Update: Подача/ submitted : 15.03.2024 АОR + запит на сплату biometrics: 12.03.2025 Альберта, 2 дорослі людини+2дітей в аплікації Тепер чекаємо запрошення на біо
-
Напишіть в особисті
-
Хто небуть вже отримував паспорт з консульства поштою?
-
Привет Скажите пытаюсь загрузить фото в анкету , нажимаю на кнопку "upload photo" и выбивает сразу error Пробовала и с телефона и с компа и с разных браузеров
-
Сподіваюсь, ми продвиномося. І знову, величезний shoutout в подяка нашим активістам. Без них цього точно б не сталося 👏👏👏
-
Дякую за відповідь
-
@OstapBosak
-
Так, і ЕОІ по АОS, в запрошення туди ж. 60 балів
-
Доброго дня. Чи хтось працює на залізниці і був вибраний? Напишіть будь ласка
-
Well, дивлячись на те, що останнім часом зросла активність, і багато людей поступово отримують апдейти, схоже на правду 🤔
-
Мій роботодавець наче не проти подати для заявку на JAL. Проте виникли такі питання: 1) Яку з/п має вказати роботодавець, якщо у мене комісійна оплата труда? 2) за своєю спеціальністю знайшов три різних NOC: -Swamper - Oil And Gas (NOC 85111)wage 24/33/40; -Swamper - Truck Transport swamper - truck transport (NOC 75211)wage 17/23,01/30; -Swamper - Logging And Forestry (NOC 85120)wage 16.5/23/40. Опис цих вакансій не зовсім підходить до моїх обовʼязків, проте фірма позиціонує себе більше як сервісна компанія з обслуговування нафтових свердловин. Тому що здебільшого отримує роботу від цих клієнтів. Проте за описом вакансій swamper в нафтовій сфері йде мова про допомогу в бурінні свердловин, монтаж/демонтаж нафтового обладнання, обслуговування цього обладнання. І середня з/п в них $33, що значно вище за мою. Та і обовʼязки мої значно відрізняються. Зазвичай у моєї фірми замовляють Steaming truck, ми з водієм виїжджаємо на обʼєкт і я мию цистерни з-під нафти для послідуючої їх експертної оцінки на придатність до експлуатації. Так, дійсно, рід діяльності повʼязаний з обслуговуванням нафтопромислу, але обовʼязки інші і моя з/п менша. Тому і не знаю як бути, щоб не отримати відмову в JAL. Можливо є якась опція, щоб пояснити SINP різницю в обовʼязках(з/п) посад за одним NOC і як доказ додати paystub інших Swamper на фірмі? Що порекомендуєте? #запитання
-
Ми ще в грудні подавали документи,вже мали фото ,теж взяли з документами.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Можете скинути лінк webform через яку додавали? Неможу знайти
-
first in-first out насмешили конечно. забутки аппликации не согласны
-
Підскажіть будь ласка за який період найшвидше можна отримати паспорт в Європі?
-
если они все еще женаты, а живут отдельно в силу обстоятельств, то они не separated никак если они уже чужие друг другу, живут отдельно и знать друг друга не хотят, но на бумаге все еще женаты, то они separated.
-
Подача 22.03.2024 12.03.2025 AOR + біометрія. 2+1, Альберта
12 Jan 2024, 17:45
458503/468487
4 minutes ago