PR CUAET
-
Ну, війна Життя покидало в різні сторони Я не думаю, що хтось буде питати чого жили на різних адресах Треба факти. Якщо подали на розлучення то так, треба повідомити. Якщо вони разом і чекають піар у різних країнах то це не проблема.
-
Update: Подача/ submitted : 15.03.2024 АОR + запит на сплату biometrics: 12.03.2025 Альберта, 2 дорослі людини+2дітей в аплікації Тепер чекаємо запрошення на біо
-
Напишіть в особисті
-
Хто небуть вже отримував паспорт з консульства поштою?
-
Привет Скажите пытаюсь загрузить фото в анкету , нажимаю на кнопку "upload photo" и выбивает сразу error Пробовала и с телефона и с компа и с разных браузеров
-
Сподіваюсь, ми продвиномося. І знову, величезний shoutout в подяка нашим активістам. Без них цього точно б не сталося 👏👏👏
-
Дякую за відповідь
-
@OstapBosak
-
Так, і ЕОІ по АОS, в запрошення туди ж. 60 балів
-
Доброго дня. Чи хтось працює на залізниці і був вибраний? Напишіть будь ласка
-
Well, дивлячись на те, що останнім часом зросла активність, і багато людей поступово отримують апдейти, схоже на правду 🤔
-
Мій роботодавець наче не проти подати для заявку на JAL. Проте виникли такі питання: 1) Яку з/п має вказати роботодавець, якщо у мене комісійна оплата труда? 2) за своєю спеціальністю знайшов три різних NOC: -Swamper - Oil And Gas (NOC 85111)wage 24/33/40; -Swamper - Truck Transport swamper - truck transport (NOC 75211)wage 17/23,01/30; -Swamper - Logging And Forestry (NOC 85120)wage 16.5/23/40. Опис цих вакансій не зовсім підходить до моїх обовʼязків, проте фірма позиціонує себе більше як сервісна компанія з обслуговування нафтових свердловин. Тому що здебільшого отримує роботу від цих клієнтів. Проте за описом вакансій swamper в нафтовій сфері йде мова про допомогу в бурінні свердловин, монтаж/демонтаж нафтового обладнання, обслуговування цього обладнання. І середня з/п в них $33, що значно вище за мою. Та і обовʼязки мої значно відрізняються. Зазвичай у моєї фірми замовляють Steaming truck, ми з водієм виїжджаємо на обʼєкт і я мию цистерни з-під нафти для послідуючої їх експертної оцінки на придатність до експлуатації. Так, дійсно, рід діяльності повʼязаний з обслуговуванням нафтопромислу, але обовʼязки інші і моя з/п менша. Тому і не знаю як бути, щоб не отримати відмову в JAL. Можливо є якась опція, щоб пояснити SINP різницю в обовʼязках(з/п) посад за одним NOC і як доказ додати paystub інших Swamper на фірмі? Що порекомендуєте? #запитання
-
Ми ще в грудні подавали документи,вже мали фото ,теж взяли з документами.
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Можете скинути лінк webform через яку додавали? Неможу знайти
-
first in-first out насмешили конечно. забутки аппликации не согласны
-
Підскажіть будь ласка за який період найшвидше можна отримати паспорт в Європі?
-
если они все еще женаты, а живут отдельно в силу обстоятельств, то они не separated никак если они уже чужие друг другу, живут отдельно и знать друг друга не хотят, но на бумаге все еще женаты, то они separated.
-
Подача 22.03.2024 12.03.2025 AOR + біометрія. 2+1, Альберта
-
Processing fee підвищилося з 30 квітня 2024 року і становить тепер 635 Дол. До цієї дати сума складала 570 Дол. On April 30, 2024, fees increased for all permanent residence applications. Мені теж прийшов лист оплатити суму 570 Дол, але вибираючи опцію оплати вже сума 635 Дол, я оплатила саме їх і відправила їм квитанцію на пошту, яку вони дали і пояснила, чому саме таку суму оплатила посилаючись на їх сайт і підвищення оплати.
12 Jan 2024, 17:45
458504/466562
3 minutes ago