PR CUAET
-
first in-first out насмешили конечно. забутки аппликации не согласны
-
Підскажіть будь ласка за який період найшвидше можна отримати паспорт в Європі?
-
если они все еще женаты, а живут отдельно в силу обстоятельств, то они не separated никак если они уже чужие друг другу, живут отдельно и знать друг друга не хотят, но на бумаге все еще женаты, то они separated.
-
Подача 22.03.2024 12.03.2025 AOR + біометрія. 2+1, Альберта
-
Processing fee підвищилося з 30 квітня 2024 року і становить тепер 635 Дол. До цієї дати сума складала 570 Дол. On April 30, 2024, fees increased for all permanent residence applications. Мені теж прийшов лист оплатити суму 570 Дол, але вибираючи опцію оплати вже сума 635 Дол, я оплатила саме їх і відправила їм квитанцію на пошту, яку вони дали і пояснила, чому саме таку суму оплатила посилаючись на їх сайт і підвищення оплати.
-
притворитесь им.заполняйте, как будто он. и никакая форма не нужна
-
Добре 😁 дякую
-
t.me/prcuaet/19036/491376
-
Тоді не працюйте і не проходьте медогляд 😆
-
Ще таке питання, заповнила форму 5257, при загрузці до самої заявки викидує помилку, у кого так було? І що робили?
-
Тільки що неможу працювати в секс індустрії
-
Потрібна допомога з консультацією по PR. Консультанти, відгукніться
-
Вітаю! 🎉
-
Місяці 3 якщо повезе
-
Попробуйте с форматом поиграться. Изменить на другой, переформатировать в разных редакторах, в пдф например
-
Напишіть самі та дізнаєтесь.
-
Це через консульство або ДП Документ та якщо замовити срочний , то все рівно так довго?
-
Бо я працюю не в айті компанії, а в айті відділу компанії, діяльність якої з айті не повʼязана. Тож по tech path я не підходила за критерієм.
-
Підскажіть будь ласка хто скільки чекав visitor record для дитини? Відправила заявку ще 9 січня цього року і наразі тиша, проблема в тому, що в дитини закінчується visitor record 16 березня і разом з цим страховка.
-
Я за Вінніпег чомусь і подумала)
12 Jan 2024, 17:45
458519/466930
3 minutes ago