PR CUAET
-
Тоді не працюйте і не проходьте медогляд 😆
-
Ще таке питання, заповнила форму 5257, при загрузці до самої заявки викидує помилку, у кого так було? І що робили?
-
Тільки що неможу працювати в секс індустрії
-
Потрібна допомога з консультацією по PR. Консультанти, відгукніться
-
Вітаю! 🎉
-
Місяці 3 якщо повезе
-
Попробуйте с форматом поиграться. Изменить на другой, переформатировать в разных редакторах, в пдф например
-
Напишіть самі та дізнаєтесь.
-
Це через консульство або ДП Документ та якщо замовити срочний , то все рівно так довго?
-
Бо я працюю не в айті компанії, а в айті відділу компанії, діяльність якої з айті не повʼязана. Тож по tech path я не підходила за критерієм.
-
Підскажіть будь ласка хто скільки чекав visitor record для дитини? Відправила заявку ще 9 січня цього року і наразі тиша, проблема в тому, що в дитини закінчується visitor record 16 березня і разом з цим страховка.
-
Я за Вінніпег чомусь і подумала)
-
У меня в телефоне аналогично. Советовали, что должно в браузере через минутку открываться. Ноу меня браузере перекидывает в приложение и ФСЁ...наша никак. Если открываешь снова в браузере, то снова просит авторизацию... Только через ноут вышло зайти на сайт
-
дивно 😳 в кабінеті самому дивились? може глюк якийсь з листом/смс? дякую! бажаю щоб вас ваші бали потішили!
-
дякую!
-
Я чекаю з 6 січня, подавала себе та дитину…
-
Не не , меня не пропускает на загрузку даже Только перехожу на вкладку фото , нажимаю upload photo и мне сразу error processing the request
-
У .мене також подача 9 грудня. Ніякої відповіді
-
Поки що не має кнопки, щоб перевірити результати. Вже дочекаюся)
-
Терміновий лише в Україні можливо зробити десь за 2 тижні. А так то ДП документ в Європі повинно швидше все зробити аніж консультво.
12 Jan 2024, 17:45
458527/474652
3 days ago