PR CUAET
-
Терміновий лише в Україні можливо зробити десь за 2 тижні. А так то ДП документ в Європі повинно швидше все зробити аніж консультво.
-
Тільки 6 грудня було, ще трохи почекайте
-
9 грудня 2023 року
-
Розслабтесь Anya чекає на еліджибиті вже 9 місяців, а ви тільки 1 місяць
-
Бо частина аплікантів заплатила мінімум грошей і докидує по ходу справи після дозапитів ірсс
-
Підкажіть будь ласка, як підвʼязати аплікацію щоб відстежити картки? 🥹 дуже хочеться спостерігати за процесом до кінця! І запевнитись, що все позаду 😊
-
Извините за возможно глупый вопрос, почему пришло такое письмо что нужно еще оплатить? Это всем нужно еще доплачивать? Или при подаче Вы что-то не доплатили?
-
Добрий день) Ми новоприбулі)Допоможіть,будь ласка,розібратися- в реджістрі подали заявку на хелсі картки для сімʼї ,сьогодні прийшов білий лист з номерами,але без хелсі карт. Щоб отримати бенефітну карту (пластикову),потрібно ще чекати ці зелені хелсі карти чи на них ще додатково подаватися?) Вибачаюсь наперед за такі питання))
-
/stady
-
Ні, не тому. А простий людський фактор, я помились і заплатила іншу суму. По собі не судіть, будь ласка 😉
-
Я поняла, спасибо, а то я уже начала переживать 🤡
-
Я при подаче ошиблась, и вместо processing fee оплатила right of permanent residence fee.
-
Я написав про частину аплікантів не про вас конкретно. Ті хто не платять за біометрію роблять це зовсім не помилково. Те само і про інші фі. У кожного свої підстави не платити все одразу
-
Місяць +-
-
Шо за фігня? Слоти є, але пише помилку🥺
-
Доброго вечора. Підкажіть, як довго робиться новий закордонний паспорт? І якщо можна посилання, де його можна оформити онлайн. Дякую всім.
-
Чи можливо оформити паспорт в Европі та коли буде готовий щоб його консульство чи ДП документ відправили до Канади ? Дякую
-
У меня та же проблема, что-то с сайтом сейчас
-
Може хтось знає якщо продовжувати дитині паспорт за 2 місяці до закінчення то це треба скільки чекати?Чи це відразу продовжують і на скільки?
-
Привіт, підкажіть будь ласка хто оплачував вклейку візи у Варшаві(147.50 злотих), який процес оплати? Це потрібно зробити до подачі паспорта чи безпосередньо при подачі?
12 Jan 2024, 17:45
458546/459538
2 minutes ago