PR CUAET
-
Дякую, що пояснили 🤗
-
Підкажіть будь ласка, як прикріпити чек про оплату біометрію?
-
Дуже потрібна порада. Етап Final decision. Головний аплікант -дружина знаходиться в Канаді , а depends-чоловік та син в Україні невиїзні поки війна. Що писати в графі про час їх ймовірного прибуття до Канади? Чи є якась крайня дата ? Можливо хтось мав такий випадок. Поділіться досвідом 🙏
-
Дуже дякую❤️
-
А надо было какие то документы кроме строго паспорта брать ?
-
Це цілком нормально. Програми починають рахувати spousal amount з нульового доходу. Потім, коли додається доход жінки чи чоловіка, програма перераховує суму зменшення податку.
-
Ні, рахується за останні 4 квартали або 12 місяців.
-
🙏🏻Дякую
-
Через веб форм www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Друзі, спіймала спот. У кого сьогодні не вийшло - я натиснула підтвердити за 3 секунди до 01.00 по Оттаві. Порахувала що відповідь про Сервіс недоступний приходить за 5-6 секунд. Й вирішила спробувати сьогодні. Спрацювало 🤩
-
Будь ласка оновлюйте Ваші данні тут також myimmitracker.com/en/ca/trackers/ukrainian-family-sponsorship-tracker
-
Подскажите, какие есть варианты отправить деньги в Украину из Канады?
-
А тепер скажіть мені будь ласка , вони слоти на 1 день кожного дня дають ? Тобто можна маніторіть кожну нічь ?
-
А лучший вариант на ваше мнение?
-
* Напряму з банку на банківський рахунок в Україні. * З картки на картку. * Через сторонні сервіси типу Wise * Western Union та інші Насправді, надіслати гроші в Україну взагалі не проблема
-
Не забудьте перевірити спам. Ми тиждень чекали після фінального рішення, а потім знайшли лист на пошті головного апліканта в спамі (а перевіряли постійно пошту репрезентейтіва, уся комунікація була там)
-
А подскажите, где именно в моно нажимать надо (так же ТД банк). И курс там пишет?
-
Я найчастіше поповнюю картку Монобанку в додатку Моно (з картки ТД Банку). Комісія 1.8%
-
Щодо Едмонтона вони взагалі є ті слоти?
-
Скажіть будь ласка, чи вірно я розумію подальші етапи після до запису документів. Якщо все гаразд то потім PAL, FD, за ними AOP, Portal 1, Portal 2, eCoPR, physical PR card. Вірно? А які терміни між цими етапами?
12 Jan 2024, 17:45
458574/466930
3 minutes ago