PR CUAET
-
Дітям не потрібне інтервʼю (якщо українське громадянство). Заповнюєте DS160, потім робите оплату і чекаєте на лист із запитом всіх копій документів та паспорта дитини по пошті, потім чекаєте на лист коли можна отримати паспорт з візою. В нас зайняло це все близько 1,5 місяці.
-
Я робив паспорт в Туреччині подача 31 січня - отримав 20 лютого. Доставка DHL. Консульство. В інші країни не пересилають.
-
Вітаю. Підкажіть, будь ласка, подалися на PR - ще на розгляді. Отримали новий ворк перміт. Як правильно оновити дані про нього в заявці? Через веб-форму?
-
Вірно, але AOR йде першим потім PAL, FD і портали. Терміни у всіх різні. Зазвичай якщо у Вас були дозапити документів то має бути вже AOR.
-
4×6 дюймів підходить. Це і є 10 на 15.
-
Кому интересно, заказала в Эдмонтоне доставку готовых паспортов детей - заказным письмом Canada post, как недавно они писали. Пришел паспорт быстро, но только на одного ребенка, хотя указывала в заявление 2х детей. Проверила статус документа - паспорт так и находится в консульстве в Эдмонтоне. Буду заказывать еще раз, надеюсь они там что то напутали или забыли положить
-
не нужно. они знают, что они вам выдали wp. они же вам его и выдали сами
-
Трекер можливий і для PNP програм також.
-
Відправляли один конверт - отримали один паспорт.
-
Гілка *Слоти в консульство* Там є вся інформація. Онлайн паспорт не можна оформити ніде.
-
Вопрос, может кто то знает, как проверить в какой конкретно дипломатической установке находится паспорт? Вдруг каким то чудесным образом паспорт в другое консульво доставили?
-
Пошта працює. Я в Торонто. Напишіть, можу допомогти. Від вас потрібен текст довіреності українською.
-
Читайте умови на сайті. Доставка з України до консульства може бути кілька паспортів. Канада пост 1 конверт - 1 паспорт.
-
Скажіть будь-ласка о котрій годині вам вдалося взяти слот?
-
Серьезно? Вы это предполагаете или точно знаете? Тут девушка писала выше что она 4 паспорта на всю семью заказывала и вроде в одном конверте ей прислали с Эдмонтона на всех сразу
-
Поняла. Спасибо. Значит завтра буду отправлять еще раз. Нашла сейчас выше тут девушка в такой же ситуации была из Эдмонтона, 1 конверт - 1 клпотання на один паспорт и нужно еще правильно указывать - не посольство, а консульство в случае с Эдмонтоном
-
Хоча для Едмонтона може бути що завгодно... Тут * закон не писаний*)))
-
Мне сегодня тоже пришел только один паспорт 🤪 но без объяснений. Завтра отправлю на второй отдельно.
-
Підкажіть будь ласка. Чекаємо на WP уже 1рік і місяць. Писали , дзвонили і ніяких змін. Чи можна подати ще раз? Чи чекати?
-
Ви не заплатили за ПР коли подавади заявку? Якщо платили - відправте їм квитанції про оплату, якщо не платили - заплатіть і відправте квитанції. Довідки майже всі з Дії брали, проблем нівкого не було зі сторони Канади.
12 Jan 2024, 17:45
458597/462157
less than a minute ago