PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка, ті хто знає, якщо подаєшься в Онтаріо, перекладач повинен бути з Онтаріо теж, або місце знаходження перекладача не має значення?
-
Так і зараз можна отримати, але треба від канадського тоді відмовитись по поточним законам
-
Также если есть любой послешкольный сертификат или диплом об образовании - тоже подходит!
-
У нас тілько що і залишаеться що сподіватись. Час плине і для мене всі розмови про ЕС це казки з збірника «2-3 тижні, в них ракет залишилось на один пук» нажаль…
-
Наверное невнимательно смотрели. Для гражданства сдаётся только speaking and listening. Если есть старые сертификаты любого года - они проходят
-
Україна - на 1000 років наперед корумпована, бідна держава.
-
Да смотрела я оф сайт , уже вдоль и поперек😂спасибо за ответ 👋🏻
-
Скажите пожалуйста, а где конкретно в Киеве вы сдавали биометрию?
-
Откройте офсайт
-
Сподіваюсь це не назавжди. З іншого боку припустимо Україна стала членом з ЄС без війни з найдешевшим проживанням в ЄС, а ви вже паспорта позбулись і тільки на 90 днів можете приїздити
-
Are you sure?)
-
Я про правки писал. Ждут что смягчат. А где гарантия что не ужесточат?
-
Listening and speaking надо на гражданство только
-
Ага. І чекати чи прилетить ракета?Чи призивного віку зроблять 100 років)
-
Не знаю точно, але думаю що через той аортал, який на canada.ca
-
Погасите. В Україні половині взагалі ніяка іпотека не світила.
-
Вопрос состоит в том (при ответе да подавался ) 😂. Есть сертификат английского CLB вечерней школы 5 летней давности там все 4 кроме Writing 3 , подойдет ли это для подачи на ситизен ? ! Звонила в IRCC , нечего внятного не сказали ( говорят отправляйте а там мы посмотрим если нет вернем ) им нужно только как я говорю и слышу ! Вроде как на правописание им все равно ?
-
У мене та й у однієї знайомої, якій допомагали податися, листів немає. Подача 21 та 23 грудня. Чекаємо)
-
Тут би до пенсії іпотеку погасить, а ви про заощадження
-
Да, а вы уже с гражданством?
12 Jan 2024, 17:45
Post 4586 of 390776
2 minutes ago