PR CUAET
-
Звичайно на будь кому етапі може
-
Так мы выборку какую берём? Не слышали от консультантов об отказах украинцам, подавшим на программу 2 месяца назад? Было бы на самом деле интересно посмотреть, в какой конкретно момент приходят отказы сирийцам и афганцам. Честно - я не знаю. Но если посмотреть гайд по этой программе, то там вполне недвузначно написано, что офицер может дать отказ во время stage 2 🤷♀️
-
Можна вам написати в особисті? Є кілька запитань стосовно заповнення цієї форми. Дякую
-
Те що может? Так може. Який відсоток відмов після стейж 2 ? 0.1%
-
Я не розумію що ви намагаєтесь сказати
-
Так, пропускаєте це поле та заповнюєте інші дані
-
Пишітт
-
Дякую, про підпис я побачила і це я розумію:) всім дякую за допомогу
-
Это число когда вы заполнили эту форму, и ещё роспись ваша надо с боку следующий квадрат. Сначала заполнить с датой потом принт, подписать рукой. Потом сканировать и сделать в форме pdf, эту аппликацию, военный- перевод, военный оригинал все страницы где что-то написано ( эти страницы должны быть в переводе все переведены )
-
зачем принт и потом снова скан если можно подписать онлайн любую пдфку как от руки?
-
почему? в чем разница?
-
З того що чув я від двох консультантів лише Украінців в 2023 десь 7000 отримали апрувал (не ПР) по гуманітрці. Відмовили з них 3% ( тим хто не мав дітей переважно). Я не сперечаюсь, розумію що у кожних консультантів свій може буде інтерес свої цифри озвучувати - я знайшла Ваше повідомлення, бо саме Вам пан Остап надав офіційну статистику, яка є частиною публікації. І тому мені цікаво як з цієї 7000 тис апрувалів видали тільки 280 пр за першу половину 2023 року. Навіть якщо ми заберемо 3 % відмов як Ви пишете, то все одно цифра занадто велика. Ви вважаєте що решті 5 тис просто дадуть пр бо вже є апрув?
-
Не советую