PR CUAET
-
ну так
-
То можна подати нову заявку, а стару не відміняти?
-
не треба. вже є кейси, де люди подавали другу аплікацію, і їм меньше ніж за місяць видавали ВП по новій аплікації
-
Щиро дякую
-
Ви робите все через організацію Апостиль. Якщо ви в них не робите переклад, то самі підгрудаєте переклади у вес.
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка реальну вартість оренди кімнати на двох у Торонто у більш-менш нормальному районі, не у центрі
-
Може стару заявку треба було відкликати? А як довго вже чекаєте по новій заявці?
-
Тобто ці переводи завірено нотаріально можна відсилати в WES?
-
13,16ті числа грудня
-
Це буває дуже рідко. То що ви сплатили не мішає їм відкласти аплікацію бо щазвичай вони саме так і роблять
-
User Liza has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Вадим в среднем где то 1000-1400
-
Мне тоже не попадалось 🙁
-
www.canada.ca/content/dam/cra-arc/serv-info/tax/individuals/edu-prgms/nfgrphc/hw-fx-mstk-en.pdf
-
Звичайним конвертом чи експрес з трекером щоб відслідковувати?
-
Пришло время и мне делиться новостями. NOC 95109 - Other labourers in processing, manufacturing and utilities Всем желаю удачи и скорейшего получения номинации. Увидимся в соседнем чате )
-
А з якого офісу вам прийшов дозапит, доречі? В мене Галіфакс ))
-
Добрий день! Маю таке питання, ВП закінчується в кінці березня, подалась на продовження, чи треба мені робити новий СИН номер, щоб я змогла далі працювати? Дякую
-
Навіть не подумала подивитись 😁 Теж наш Галіфакс!!! Блін, ну для своїх же вони мають робити якісь преференції, так? Так? 🥺
-
Також цікавить це питання. Але бачу, що поки що ніхто не відповів Вам.
12 Jan 2024, 17:45
458800/462039
3 minutes ago