PR CUAET
-
Пробуйте им звонить, желательно с 9 утра
-
Якщо це за 30 тижнів то ціна взагалі супер.
-
Підкажіть будь ласка, а 18 уроків на тиждень це 18 годин? Це на пів дня курси?
-
@OstapBosak
-
Понятно, итого ждать-ключевое слово🙁 Будем ждать. Спасибо
-
еще раз, если будете новую анкету подавать. у вас не много вариантов: -ждать, не платить -оплатить новую анкету и тоже ждать
-
Саме 23 жовтня, бо я відправила після Гринвіч часу (не знала) і статус дата заявка стоїть саме 23 число.
-
23 жовтня 2024 submitted, AOR та запит сплатити біометрію прийшов 4 березня. 2 людини (мої бабуся та дідусь). Також, коли відправляла заявку, не додавала декларацію, бо сама чекала на eCOPR. Додала потім через веб-форму, прийшло повідомлення, що документи додані до справи.
-
Скажіть будь ласка, хто подавався на паспорт в Торонто. Чи дійсно їм фото 10 на 15 см треба? Це ж дуже велике. Але на сайті так. Мені фотограф не повірив навіть
-
⚡Нарешті! Submit 2024 March 25 AOR+biometric letter 2025 March 12 1 applicant Ontario
-
Скажіть як часто можна замовляти ноутси?
-
Згодна
-
Як так вам вдалось отримати АОR ? Зараз березень та квітень ідуть. Якась містика🤔
-
Але вітаю! Сподіваюсь все вийде🙌
-
Та да, згодна
-
вау 4 березня?? дуже дивно якось..
-
Добрий день! За скільки часу до закінчення візи можна податися на нову візу наприклад з території Канади?
-
Сейчас среднее время обработки около 120 дней, если подавались одной заявкой на семью то время рассмотрения ещё дольше
-
Цікаво
-
не буде. бо людина не казала в аплікації, що вона є ПР, а тільки апрувнули і проходить процес лендінгу. А тільки після отримання е-копр підписала декларацію.
12 Jan 2024, 17:45
458848/467027
5 minutes ago