PR CUAET
-
Але з того що я шукала і порівнювала (і альянс франсе, і курси при універі Альберти/Калгарі), то це найдешевші курси з найшвидшим темпом видачі матеріалу та проходження рівнів.
-
-
Так) 👍
-
Так, але до PR ще далеко, чекаємо
-
Залежить від вашої мотивації та вміння себе організувати. Єдине що можу сказати (я вже не першу мову вчу), ніхто вам силою в голову знання не вкладе, якщо не підходити до цього проактивно і самостійно «копати», вчити, робити домашні завдання. Я багато ходила на курси в групі з викладачем, мені особисто цей формат не підходить. У деякому сенсі підсвідомо перекладаєш відповідальність (за те, що щось не засвоюєш) або на викладача, або на групу, і тп.
-
А що там кажуть 10х15 centimeters?
-
Ні, просто коли засабмітила, звернула увагу, що вийшло це зробити на годину пізніше, ніж треба було. Тобто, можливість ще була і дата стоїть 23 зараз
-
Паспорт вже отримала на руки Відправляла ще одну заяву, щоб надіслали на мою адресу
-
Я відправила експрес
-
Ну треба переконати якось))
-
Дякую
-
Я також подала вчасно 22 жовтня маму, тата, та дві сестри. Без декларації. Щодо них тиша поки
-
Відсьогодні треба мати фото в Оттаві. Це й на краще, бо з тим фотоапаратом, що в них тільки й "технічні проблеми"