PR CUAET
-
Ні. Після того як аор прийде аж тоді прив'язати до акаунту. Повідомлення наступні будуть писати якщо їм щось треба і куди слати
-
Після АОР треба буде підв'язати аплікацію до gckey. Але наразі тільки чекати на аор і запрошення на біометрію.
-
І я в неділю здавала і ще не має результату, чекаю)
-
Нарешті) 22 березня 2024 submitted, 13 березня 2025 АОР та запрошення на біометрію. Онтаріо
-
Так
-
Олена, доброго дня. Підкажить будь ласка, можна Вам в особисті повідомлення написати? Дякую
-
А другой паспорт будет работать? Мне казалось что его отбирают, нет? Можно кстати сделать не биометрический?
-
Информация: Подача: 27.03.2024 AOR + Bio: 13.03.2025 🫡💪
-
Добрий день! Хто знає…За скільки часу до закінчення візи можна податися на нову візу наприклад з території Канади? В старому паспорті віза до 2027 але вже маю новий паспорт до 2035
-
Дуже Вам дякую🌸
-
Друзі, ви коли замовляєте ноутс, заповнюєте пункт 1 на головного апліканта і пункт 2 на головного апліканта і всіх, хто в аплікації? Так. Я робила так. Зараз хочу замовити на всю справу.
-
Я мала копію. Все ОК
-
Будь ласка
-
Можно написать заявление и оставляют два паспорта
-
Можете сейчас подавать. Я писала loe-прошу визу для нового паспорта. Так как я хочу путешествовать а в Европе требование к паспорту 6 мес. И что бы избежать проблем при путешествиях прошу выдать новую визу.
-
Напишу вам в приватні ?
-
На сайті написано щоб була змога його (обличчя) сканувати, тому 4х6 inches (по нашому 10х15 см)
-
если паспорт не аннулирован, то он будет действующий. вам виза в нем нужна, а не сам паспорт, вы же сказали, что есть новый. можно использовтаь визу в любом паспорте, если ее срок не истек и она не повреждена. паспорт не отбирают, если вы его не отдаете. небио уже давно не делают
-
Звичайно що маю, ходив до Canada Post з чеком, сказали вже не дійсний такий номер, не можуть в базі знайти
-
А отримувача як написали?
12 Jan 2024, 17:45
458911/467435
about a minute ago