PR CUAET
-
Добрий день! Хто знає…За скільки часу до закінчення візи можна податися на нову візу наприклад з території Канади? В старому паспорті віза до 2027 але вже маю новий паспорт до 2035
-
Дуже Вам дякую🌸
-
Друзі, ви коли замовляєте ноутс, заповнюєте пункт 1 на головного апліканта і пункт 2 на головного апліканта і всіх, хто в аплікації? Так. Я робила так. Зараз хочу замовити на всю справу.
-
Я мала копію. Все ОК
-
Будь ласка
-
Можно написать заявление и оставляют два паспорта
-
Можете сейчас подавать. Я писала loe-прошу визу для нового паспорта. Так как я хочу путешествовать а в Европе требование к паспорту 6 мес. И что бы избежать проблем при путешествиях прошу выдать новую визу.
-
Напишу вам в приватні ?
-
На сайті написано щоб була змога його (обличчя) сканувати, тому 4х6 inches (по нашому 10х15 см)
-
если паспорт не аннулирован, то он будет действующий. вам виза в нем нужна, а не сам паспорт, вы же сказали, что есть новый. можно использовтаь визу в любом паспорте, если ее срок не истек и она не повреждена. паспорт не отбирают, если вы его не отдаете. небио уже давно не делают
-
Звичайно що маю, ходив до Canada Post з чеком, сказали вже не дійсний такий номер, не можуть в базі знайти
-
А отримувача як написали?
-
О, у нас такий самий НОК! ВІТАЮ ВАС! Підкажіть, будь ласка, скільки балів у вас було?
-
Підкажіть будь ласка , ви маєте трек номер вашої посилки ? Намагались відслідковувати де вона ?
-
Делают месяц, а вот доставляют, если дипломатической почтой до 6ти мес, DHL около месяца
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я приїхала з дітьми до Канади по моєму паспорті, їхні візи вклеєні в мій паспорт і дійсні до 30 року. У них є нові закордонні паспорти, без вклеєної візи. Чи можу я в цій ситуації поїхати з ними в Україну, чи потрібно переклеїти візи в їхні паспорти?
-
Отлично! А как долго делают паспорт? Если со вторым что-то произойдёт, то нужно про это сообщать?
-
А як давно відправили заявку? Ви в статусі «application created”?
-
А в Украине и прийти через месяц можно?
-
Вітаю! Якщо тут не знайдете, то по всій Канаді працює компанія HR Block.
12 Jan 2024, 17:45
458919/462142
4 minutes ago