PR CUAET
-
через web form. вибираєте пункт - I don't know my application number і вводите UCI
-
Сколько по времени ждали паспорт после интервью?
-
Подскажите , плиз, после ответа по милитари и исправленных форм background declaration пришло это eligibility и финансы. Написано в письме , что нужно проходить всем, но запрос на электронку пришел только на старшего ребенка. То есть все равно проходить нужно всем или одному ребенку? IME номер то присвоили только ему одному.
-
Підкажіть будь ласка, якщо є вже gckey і там залінокована заява. То чи можна в цей самий аккаунт приєднати зовсім іншу, окрему аплікацію? Чи потрібно робити окремий gc key account ?
-
Добрі люди чату! Допоможіть розібратись і зрозуміти суть… Отримала сповіщення, що паспорт виготовлено і тепер питання, мені потрібно оформити доставку DHL чи просто чекати, поки він буде доставлений до консульської установи? Дякую🙌🏼
-
А ви PAL предоставляли при подаче на разрешение на учёбу? Я жду с января месяца и пока тишина и не знаю нужен ли мне PAL
-
А ви PAL предоставляли при подаче на разрешение на учёбу? Я жду с января месяца и пока тишина и не знаю нужен ли мне PAL
-
Підскажіть будь ласка, хто отримав підтверження візиту 15 у Вінніпег до консула. Скажіть, там де ,,копію документа що підтверджує адресу,, є договір аренди наприклад? Дякую