PR CUAET
-
А ви PAL предоставляли при подаче на разрешение на учёбу? Я жду с января месяца и пока тишина и не знаю нужен ли мне PAL
-
Підскажіть будь ласка, хто отримав підтверження візиту 15 у Вінніпег до консула. Скажіть, там де ,,копію документа що підтверджує адресу,, є договір аренди наприклад? Дякую
-
66. я шёл по рурал, но они почему-то выдернули в АОС
-
Зрозуміла. Тобто це для пришвидшення отримання? А скільки чекати, якщо скористатись DHL?🙌🏼
-
а в порталі внизу під кожною людиною не з'явився Download?
-
Якщо Вам не горить, то чекайте. Через два місяці отримаєте паспорт
-
Підкажіть, будь ласка, доставка службою DHL обовʼязкова чи просто для пришвидшення отримання паспорта?🙌🏼 Дякую.
-
Як правильно закрити бізнес салону краси перед від’їздом? Які дії необхідно виконати, щоб усе було оформлено належним чином? Чи є якась пам’ятка або перелік обов’язкових кроків? Буду вдячний за поради!
-
Всім привіт. Вже декілька місяців не можу піймати вільні слоти до консульства в Торонто. У сина, 8 років закінчиться термін дії паспорта в червні. Як піймати слот? Буду дуже вдячна за допомогу
-
Всем привет, подскажите пожалуйста заметил что в чате кто-то писал что есть живая очередь на интервью, вроде в Монреале . Получается что все таки изначально нужно словить запись или заполнив все документы получив подтверждение и потом можно прийти в живую очередь на собеседование ? Или это так не Радотает?
-
Канада спрощує шлях до ПМЖ (через систему Express Entry) для будівельників 🏗️🏡 Вижимка з основного посту: 🇨🇦 Основні зміни: 🍁 До 6000 місць для легалізації будівельників без статусу 🍁 До 14 000 нових будівельників зможуть приїхати до Канади 🍁 Іноземні будівельники можуть навчатися без навчального дозволу 🍁 Розширено список пріоритетних будівельних професій в Express Entry 🛠️ Кому це вигідно? 🍁 Будівельникам, які хочуть отримати ПМЖ через Express Entry 🍁 Робітникам без статусу, які тепер можуть легалізуватися 🍁 Іноземцям, які хочуть працювати та навчатися в Канаді 📌 Як скористатися можливістю? 🍁 Слідкувати за оновленнями IRCC 🍁 Підготувати документи, що підтверджують досвід роботи 🍁 Подавати заявку через Express Entry, якщо ваша професія є у списку 🚀 Це унікальний шанс для будівельників отримати ПМЖ та стабільну роботу в Канаді! Повний пост з деталями за посиланням: www.instagram.com/p/DHJa6ucJWaD/?igsh=MXhoeHpuaGo4b2ZrNw== _____________________ #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі
-
Канада спрощує шлях до ПМЖ (через систему Express Entry) для будівельників 🏗️🏡 Вижимка з основного посту: 🇨🇦 Основні зміни: 🍁 До 6000 місць для легалізації будівельників без статусу 🍁 До 14 000 нових будівельників зможуть приїхати до Канади 🍁 Іноземні будівельники можуть навчатися без навчального дозволу 🍁 Розширено список пріоритетних будівельних професій в Express Entry 🛠️ Кому це вигідно? 🍁 Будівельникам, які хочуть отримати ПМЖ через Express Entry 🍁 Робітникам без статусу, які тепер можуть легалізуватися 🍁 Іноземцям, які хочуть працювати та навчатися в Канаді 📌 Як скористатися можливістю? 🍁 Слідкувати за оновленнями IRCC 🍁 Підготувати документи, що підтверджують досвід роботи 🍁 Подавати заявку через Express Entry, якщо ваша професія є у списку 🚀 Це унікальний шанс для будівельників отримати ПМЖ та стабільну роботу в Канаді! Повний пост з деталями за посиланням: www.instagram.com/p/DHJa6ucJWaD/?igsh=MXhoeHpuaGo4b2ZrNw== _____________________ #maple_chronicles #prcuaet #кленові_історіі