PR CUAET
-
будут 2. если у вас 3 или 4, то 2 из них только действующие, остальные аннулированные
-
16 січня 🤗
-
А какая аннуляция? Я так поняла, что оба будут работать пока действует их срок
-
Ваш портал 2 коли?
-
Я теж ще чекаю, спокійно)
-
Доброго дня , де в Торонто перекласти довідку про несудимість з польської на англійську? Може хто знає підкажіть. Дякую
-
Можете продовжити без слоту, в порядку живої черги. А коли спіймаєте слот, зробите новий.
-
Навіщо його розривати? В такому випадку вам треба буде йти в поліцію і отримувати довідку про втрачу паспорту. Або здати його в консульство/чи де будете робити паспорт.
-
вы либо себе его оставляете после аннуляции (тогда делайте, что хотите), либо сдаете им
-
Хз ваще) Якщо це +/- 5-10 днів, то хай вже їм буде Не бачу сенсу вангувати ці речі) Працювали - добре, а нє - ну то шо вже зробиш
-
Недобізнесмени не мають ні встида , ні совісті. Вже пишуть модераторам в особисті. Будь ласка, не реагуйте на такі повідомлення, не віддавайте свої гроші та дані, не наражайте себе та сімʼї на небезпеку. Вони тут сидять під одним логіном, відстежують людей, пишуть з іншого. Вже було так , що на людей брали кредити. Будьте обачними
-
Сдавать обязательно в консульство или миграционную службу, все паспорта числятся за вами
-
Вони ж не працювали в грудні на Різдво? Або працювали?
-
Я на чудо не сподіваюся, вангую що раніше 90 відведених днів ніхто мені нічого не дасть)
-
Отрисувач мама. Не треба писати
-
Ви отримали після мене, хоча з моєю вдачею з цим IRCC вже можете стати і першим. Якось у мене з ними не склалося як гадалося😂😂😂😂
-
Мені навіть і це не показує 😅 З якого ви сайту заходите?
-
Дякую. Я написала листа до Консульства в Торонто, там паспорт. Вони відповіли: ми не пересилаємо документи поштою. 😔
-
А що це такн CV
-
Мені 15 хв тому показало, що «календар консула не доступний»
12 Jan 2024, 17:45
459016/462067
8 minutes ago