PR CUAET
-
Remember 🔴Incorrect: We meeted at a restaurant. 🟢Correct: We met at a restaurant. Помилка у реченні "We meeted at a restaurant" виникає через неправильне вживання форми дієслова "meet" в минулому часі. Правильна форма минулого часу дієслова "meet" – "met". #mistakeoftheday
-
Усім привіт) у мене ось така фігня)) Не показує навіть календар. Пробувала і з компʼютеру і з різних браузерів. Нічого( Може хтось знає що це. Дякую!)
-
Паспорт буде всерівно числитися за власником. Коли я робила 2 діючий паспорт, то в мене просили здати старий прострочений, бо він за мною числився і я за нього платила гроші, щоб залишити. Але при подачі на новий за багато років після цього в мене його попросили. Так, як я його спалила, бо дитина пописала, то писала заяву про втрату. Тому якщо маєте навіть пошкоджений всерівно тре здавати або писати заяву про втрату.
-
Мені навіть і це не показує 😅 З якого ви сайту заходите?
-
Дякую ❤️
-
Вказуйте вік
-
Якщо у вас Sole Properties то треба подати RC145
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка наразі проживаю в Німеччині по 24 параграфу. Найближчим часом хочу до Канади полетіли є віза CUAET. Підскажіть будь ласка чи в аеропорті можливо одразу оформити work permit? Які документи потрібні надати та замовнити? Заздалегідь дякую
-
www.instagram.com/p/DA9Bsqjt5R5/?igsh=MTZtdnBtMWZmOXhkdg==