PR CUAET
-
www.instagram.com/p/DA9Bsqjt5R5/?igsh=MTZtdnBtMWZmOXhkdg==
-
Фото для всіх категорій громадян
-
Добрий день. Підскажіть будь ласка наразі проживаю в Німеччині по 24 параграфу. Найближчим часом хочу до Канади полетіли є віза CUAET. Підскажіть будь ласка чи в аеропорті можливо одразу оформити work permit? Які документи потрібні надати та замовнити? Заздалегідь дякую
-
Доброго дня, під скажіть будь ласка чи достатньо тільки рішення суда про розірвання шлюбу чи потрібен саме витяг з реєстру щоб повідомити офіцера про зміну сімейного статусу?
-
Ну я пішла б особисто з документами розмовляти, а не відповідала на лист. Можливо пошукайте якусь офіційну інфу про це на держ.ресурсах. Я з таким не стикалися особисто, тому на жаль конкретних прикладів не маю.
-
Добрий день, порадьте будь ласка перекладача документів з польської мови на англійську. Потрібно перекласти довідки про несудимість з Польщі. Дякую
-
Дуже вдячний
-
Недобізнесмени не мають ні встида , ні совісті. Вже пишуть модераторам в особисті. Будь ласка, не реагуйте на такі повідомлення, не віддавайте свої гроші та дані, не наражайте себе та сімʼї на небезпеку. Вони тут сидять під одним логіном, відстежують людей, пишуть з іншого. Вже було так , що на людей брали кредити. Будьте обачними. Якщо вам пишуть в особисті, передавайте модераторам, ці люди передаються у відповідні структури
-
если вам паспорт не аннулировали, то они его могли попросить 'увидеть' перед оформлением нового. если паспорт уже аннулирован, то при последующих подачах он не нужен, даже если он у вас лежит в ящике. а нужно показать все, которые неаннулированные, даже если они уже просроченные у вас просили предьявить аннулированный паспорт?
-
Підкажіть будь ласка. Доньці виповнилося 18. Але живе з нами, не працює. Тобто, залишається нашим dependent. Все одно треба їй подавати свою особисту декларацію, чи як краще зробити?
-
Якщо вам пишуть в особисті повідомлення такі люди, будь ласка, нажміть на повідомлення і натисніть: поскаржитися на скам. Так телеграм буде блокувати цих людей і вони не зможуть розсилати повідомлення
-
Недобізнесмени не мають ні встида , ні совісті. Вже пишуть модераторам в особисті. Будь ласка, не реагуйте на такі повідомлення, не віддавайте свої гроші та дані, не наражайте себе та сімʼї на небезпеку. Вони тут сидять під одним логіном, відстежують людей, пишуть з іншого. Вже було так , що на людей брали кредити. Будьте обачними. Якщо вам пишуть в особисті, передавайте модераторам, ці люди передаються у відповідні структури
-
Якщо вам пишуть в особисті повідомлення такі люди, будь ласка, нажміть на повідомлення і натисніть: поскаржитися на скам. Так телеграм буде блокувати цих людей і вони не зможуть розсилати повідомлення. Буде менше бізнесменів-більше слотів
-
Сайт заработал
-
Прикольно, дякую, почитав - правда вперше чую про цю раду і про цей сертифікат, в плані що десь його просять. Ну з того що я намагався дізнатися про легалізацію спеціальності стоматологія в Канаді, а дізнався не мало, то тут цей сертифікат не просять. Та і всі хто зараз працюють в Європі лікарями, також ніхто його не брав. Хоча, знаєте, тож попередньо, а на ділі може бути так що і попросять - це ж Канада, тут люблять все таке десь з девяностих чи вісімдесятих 😁😂 Жартую звісно. По факту евалюація диплома. (На сьогодні це 1 рік і CAD$ 1980 NdEb медичний екзамен (3 етапи, в останньому 2 підпункти, тож по суті 4 етапи) все разом близько CAD$12800, якщо все з першого разу. Якщо ні, то інтервали між екзаменами по 3 місяці і перездачі також. Кожен етап оплачується окремо. Асоціація стоматологів, там є також тест на профпригодність (не тяжкий, але до нього чіпляються в самій Асоціації, там знання законів та етики та субодиниці) загалом CAD$1200 (Але треба мати на увазі шо можуть не прийняти, там ще рекомендації треба від трьох видатних осіб , тож я навіть не уявляю як там буде) Ліцензування , по суті отримати ліцензію , вона коштує CAD$1000 в рік. (Кожного року подовжувати, пропускати не бажано штрафи, її продовження можна пролонгувати за час коли ви здобуваєте якусь ще освіту типу доктор і т.п) Загалом не складно, якщо ви ботанік то здати всі екзамени не складно (так кажуть люди, я не здавав, особливо легкі профільні, по стоматології, типу ось опис зуба чи фото шо з ним треба зробити? ) Знаєте що складно для мене ? EILTS academic - 7.5 це обов'язкова штука, і ось більшість наших на перший час застрягають тут в цьому поінті. 😳😔 він в мене ну може 5
-
Так, в серпні 2024 тільки виповнилось 18.